tisdag 19 september 2017

Skidställ vägg

Skidhållarna för vägg, tak och transport. I den här kategorin hittar du hållare för transporten men också upphängning på vägg eller i taket. Med enkel montering får du bättre ordning i garaget.


Vi har också inkluderat skidhållare för takräcke, som monteras på biltaket om du inte vill ha takbox. Med ett enkelt handgrepp klämmer du upp dina skidor till förvaring på väggen.

Peak performance nya miljövänliga skidställ. Vi har tagit en närmare titt på världens första skidställ som är blekt utan vatten. Smart förvaringssystem för skidor från Krokstaprodukter. Stället rymmer par skidor.


Skidställ för par skidor. För fyrkants-stålrör (ej aluminiumprofil). Tavellist nedtill och en rundstav eller regel upptill med distanser till väggen.

Trä in" spetsarna med belagen mot väggen och ställ bakänden på tavellisten. Sätter man distanserna tätt blir det plats för ett par skidor per fack så slipper man välta de andra skidorna. Krokar på utsidan regeln för att hänga stavar? Däck uppåt väggarna.


Vinterdäcken ska bort på sommaren, och sommardäcken ska bort på vintern. Denna anordning monteras på vägg nära taket. Låsbart ställ för fyra hjul. Ovella däcksställ PST-4.


Pris cirka 4kronor. Häng upp cykeln på väggen. Cykelkrokar för väggmontering i olika nivåer.


Svenskt Trä verkar för kunskapsspridning, inspiration och utveckling som rör trä, träprodukter och träbyggande. Svenskt Trä är en verksamhet inom bransch- och arbetsgivarorganisationen Skogsindustrierna. Dessutom erbjuder vi Fri frakt, 90-dagars öppet köp, ångerrätt och en unik nöjd-kund-garanti. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning.

Jag kommer ha ca 120cm av ren vägg (betong) som är tänkt för. Tar minimalt utrymme på takräcket. CachadPåbyggbart skidställ för väggmontering, skidorna förvaras sida vid sida bredvid varandra, stående eller liggande, även för snowboards.


Med ett takräcke från Thule är du redo att ge dig av på äventyr och kunna ta med dig allt du behöver. Tillsammans med andra Thule-produkter är våra takräcken dessutom grunden när du behöver ta med dig specialutrustning för det du brinner för: vi har hållare för cyklar, skidor, kanoter eller kajaker och surfbrädor. På skenan finns skidkrokar. Skenan klarar en total last upp till 1kg och en krok klarar av kg.


Hjälper dig att bära upp t. Lasthållarna kläms fast på befintliga rails, fästena är både lås- och justerbara. Går att vid behov förkorta. Skidor som står rakt mot en vägg eller ligger på ett skidställ bör inte förändras, men om de ligger lite hullerombuller, på tvären etc är det inte risk att de ändrar sig i konstruktionen ? Ingår i det Thule-system som kan fästas i takräcken och på väggar för förvaring med ett enkelt klick. Och de gav mig ett rungande ja!


Ronja står och fyller på den externa dieseltanken iförd dagens skidställ och vinterkängor. Hon har precis kommit hem från en heldag i backen följt av en afterski. Har jag sagt att jag lever livets liv? Ronja medan hon knölar tillbaka reservdunken med diesel i serviceluckan som är fullastad med alla verktyg man behöver för att underhålla sin kärra.


En ledande sporthandlare. Vi lever och andas en sportig livsstil, även när vi inte är i gymmet eller på banan, precis som du! På väggen har jag sedan hängt upp krokar till stavarna och på lillväggen bredvid dörren så har vi ett skidställ till alla skidor.


Gött att kunna ha dom på en vettig plats! I resten av rummet ser det lite tomt ut. Hyr stuga hos Snickar M Andersson i Sälen, nära Lindvallen och Högfjällshotellshotellet.


Personligt, familjärt, prisvärd för lov och semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.