onsdag 20 september 2017

Batterier till båt

Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till 60% lägre pris hos oss! Prova vår smarta batteriväljare. Gör det lätt att hitta rätt batteri!


Vi har batterier för olika användningsområden och för alla olika typer av båtar. Har du några frågor kring vad du ska välja så är du varmt välkommen att kontakta oss.


Batterier till båt

Våra båtbatterier på Batteriexpressen har olika funktioner för att erbjuda något till alla oavsett vad du behöver ditt batteri till. Om du avser ligga ute länge och har en mängd utrustning som skall drivas finns det ett typ av batteri för det och om du bara ska starta en motor finns det ett batteri för det. Förbrukningsbatteri AGM 110Ah Ritar.


Batterier till båt

Marinbatteri AGM 80Ah AGM Varta. Startbatterier är konstruerade för att avge mycket ström under kort ti men i båten, husvagnen och sommarhuset behövs istället ett batteri som är både uthålligt och har bra laddningsmottaglighet. Dessutom ska det vara säkert och enkelt att hantera. Köper du ett Tudor Nautica batteri får du ett batteri av hög kvalitet.


I en båt däremot används batteriet normalt i huvudsak till strömförsörjning, alltså små strömuttag under lång tid. Det betyder att användningssättet blir olika i dessa applikationer vilket också medför att batterierna konstrueras på olika sätt. Köp fritidsbatterier hos Batteribolaget.


Billiga batterier - Sveriges bredaste sortiment av billiga batterier till din bil, båt, husvagn, husbil, buss, lastbil och mycket mer hittar du online och i butik hos oss på TH Pettersson AB. Det finns säkerhetsventiler i locket som öppnar och släpper ut överskottet av laddningsgaser som kan uppstå vid laddning vid för hög spänning.


Batterierna är förslutna och vatten skall aldrig tillsättas. Ett AGM-batteri kan både vara utformat som på bilden och med traditionella plattsatser som bilden ovan. Olika typer av batterier. De tre vanligaste typerna av batterier är blöta, gelé- och AGM-batteri.


Vi levererar från de bästa europeiska leverantörerna och importörer som är certifierade. Få tillgång till över 100. Söker du batteriet?


Batteripolskor, batterilåda, och solpaneler till båt. AGM batteri eller GEL batteri ? Det finns två typer av marinbatteri här hos oss på Batteriexperten att välja bland: AGM eller GEL. Båda batterityper är ypperliga marinbatterier och har snarlika egenskaper.


Winston 12V-Block (ska inte parallellkopplas) – Köp till system. SMART LITHIUM är det bästa batteriet för elmotor till båt. DRIVE finns för alla storlekar på båt och elmotor. Från den vanliga trollingmotorn via mer avancerade frontmoterade elmotorer upp till riktigt stora batterier avsedd för inombordare.


Solceller V för husvagn, husbil, båt och stuga. För bara några år sen var solceller något som många bara kunde drömma om. Men med vårt kompletta V solcellssortiment kan nu alla producera egen el till husvagn, husbil, båt eller stuga. Istället berättar vi gärna för dig som kund i vilken ordning vi själva hade valt bland de olika sorters batterier som finns på marknaden.


Nedan finner du en korslista som representerar ett försök att reda ut skillnaderna och ge dig som kund en uppfattning om vad du behöver och vill ha. Beställ enkelt online idag.


Välkommen till Batterionline - din plats för batterier med över 14. Ta storleken på batteribanken, t ex 200Ah. De sista 20% kan ta mellan 1-timmar till beroende på batteriets ålder och skick.


Kraftfullt batteri för marin användningKan användas i båtar som har gemensamt batteri till båtens strömförsörjning men som även driver vinsch, propeller eller annan utrustning. Detta tack vare dubbelcellstekniken DUAL. AGM marinbatterier är det bästa valet för din båt.


AGM är fördelaktigt till sjöss då de tål tuffare tag, kan monteras hur som helst utan att läcka varken syra eller gas. Alla som renoverat en veteranklassiker vet vad detta handlar om.


Bil, Traktor, Maskin, MC Fraktfritt - A-Kvalitet - års garantiPrisgaranti = Vi är alltid billigast för kunden, hittar du det billigare, får du det likväl billigare hos oss! Köp ett batteri av hög kvalitet från t ex Moll, Tudor eller Varta. Köp inte batteri som är gjort för startmotorn till bil. De tål inte samma urladdningar som marinbatterier.


Batterier till båt

Anpassa laddaren till batteriet. Ska jag ha litiumjonbatteri eller blybatteri till elmotor på båt ? Litium är bättre, lättare och dyrare. Låt plånboken avgöra!


Här hittar du också laddbara batterier och batteriladdare – använd samma batterier om och om igen genom att ladda dem när strömmen tagit slut. Seriekopplar man fyra celler så får man alltså ett batteri med en nominell spänning på 1Volt, vilket är mycket nära den nominella spänningen hos ett blysyrabatteri som består av sex stycken celler om vardera ca volt. Alltså 1volt totalt (ett laddat LiFe batteri ligger normalt på 12-14V).


Tre batterier får toppbetyget poäng av möjliga. Samtliga dessa är lågprisbatterier och den klart billigaste av dessa är Ikeas modell. Den kostar endast kr för st batterier. Ikeas batteri får omdömet ”bra kapacitet och mycket för pengarna”.


Biltemas batterier är också relativt billiga, de kostar 3kr för st batterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.