tisdag 19 september 2017

Sim extraljus reservdelar

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Sveriges bästa priser. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Nedan finner du reservdelar till extraljus. Tveka inte att höra av dig då vi har tillgång till ett mycket stort sortiment som ej finns på vår webbplats! Komplett extraljuspaket med 3st extraljus och 1st LED-extraljusramp!


Sim extraljus reservdelar

Hos Vparts har du garanti på i stort sett alla produkter som säljs i webbshoppen. SIM extraljus är våra mest sålda extraljus. Tillverkat i plast med en lins av glas. Du använder H1-lampa som ljuskälla.


Sim extraljus reservdelar

Vill du så går det också att koppla in positionsljus. T10-hållare sitter monterad. Det är också enkelt att xenonkonvertera detta extraljus. Då har du ett mycket billigt xenonextraljus.


Sim extraljus reservdelar

Det låga priset gör också att extraljusen inte blir lika stöldbegärliga. Sim rektangulärt extraljus Utan: H3-lampa T10-lmpa till ”glimmarna” Går på antingen 12V eller 24V beroende på vilka lampor du sätter i. Lins: Vit glaslins. Diameter: 22cm Djup: 12.


Vikt: ca 1kg Positionsljus: Ja, standard. Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar. Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp reservdelar online hos Autoexperten!


Köp online hos Autoexperten! Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation!


E-godkända Sim-extraljus med alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! SAAB, Volvo, Volkswagen eller Audi behöver du inte vänta länge. Reservdelar - Behöver du t. Det utbud av reservdelar du hittar på Mekster. Samma sak gäller för de tillbehör vi visar för dig!


Smal och lång ljusbild. På den här sidan hittar du ett brett utbud med tillbehör och reservdelar till, personbilar, pickups och arbetsfordon. Xenon-reservinsats för Bosch Light Star extraljus, referenstal 35. Obs: I bilden är demonstration av ett helt ljus.


Denna förpackning innehåller bara insatsen (glas och reflektoryta). Kromad Sarg, Led Pos. Välj mellan klart och blått glas.


Robusta, hållbara och högkvalitativ SIM-extraljus till riktigt vassa priser! Sim extraljus SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Hittade produkter. Silver och svart sarg med klart glas för ett snyggt utseende. Passar bra ihop med en högglanspolerad rostfri frontbåge eller våra extraljusbågar! Extraljus SIM 223mm H(fjärrljus ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.