tisdag 19 september 2017

Spindelfritt 30

Se vårt urval av inhalatorer här. Köp klockverktyg på Conrad. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Detta stressar dem och skapar en odräglig miljö. Håller effektivt spindlarna borta från ditt hem genom att avge ett ljud som de ogillar. Dosan täcker kvadratmeter. Spindelfritt Silverline S30. Ett garanterat giftfritt sätt att jaga iväg krypande insekter utan att döda dem.


Särskilt anpassade ljudfrekvenser får spindlarna att lämna utrymmet, utan att döda dem. Ljudet påverkar inte husdjur eller människor och skapar inte resistens hos de avsedda djuren.


En produkt i Silverline. Elektronisk avskräckare som håller fritt från spindlar. Täcker en öppen yta upp till ca kvm. Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar.


Istället används den speciella ljudtekniken Silverline A-guar vars särskilt anpassade ljudfrekvenser får spindlarna att lämna utan att döda dem. Högtalarna sprider ljudet på bästa sätt i utrymmet. Placeringen bör inte ske bakom möbler eller på undanskymd plats.


Avskräckaren påverkar inte människor, hund eller katt. Sätts direkt i ledigt vägguttag och sedan är processen igång.


A-Guard ger dig ett spindelfritt rum med hjälp av ett anpassat och varierat ultraljud. Ultraljudet efterliknar de vibrationer som uppstår i spindelns egna nät och överstimulerar spindlarnas känselorgan vilket gör att de tar sig bort från platsen. Delbetala i upp till månader. Stäcker en öppen yta upp till ca m² och sänder ut ett ultrafrekvent ljud som påverkar spindlar och andra krypande insekter.


Produktinformation. Det billigaste priset för Silverline Guard Sjust nu är 2kr. Gå till butik: Hornbach. Efter en kort tid kommer de att helt lämna området.


Vi får helt enkelt undvika att vara på plats under den där ”krypa ut ur hålorna”-perioden. Skrämman täcker ett öppet området på 2kvadratmeter och använder enligt sajten en ultrasonisk frekvens på 20- kilohertz.


Spindelfritt 30

Att få spindelfritt kostar 2kronor. Ljudåtergivning med AH-Hz speaker som sprider ljudet på bästa sätt i det aktuella utrymmet, kvm. Stör inte annan elektronisk utrustning.


Spindelfritt 30

Skadedjursbekämpning är ofta ett komplicerat jobb som kräver inblandning av gifter eller starka kemikalier. Med en spindelskrämma slipper du dock detta. Diverse stalltillbehör.


Spindelfritt 30

Altid hurtig levering! Trädgårdsvakten 8kr. Ugglan Helge - med rörligt huvud 4kr. Rödcederolja ml spray - 100% koncentrat. Lägg till i favoritlistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.