tisdag 16 juni 2020

Transformator 220v till 12v

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Handla online på Byggmax. Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser!


Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp?

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Gratis att använda! En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater.


Använd din V-utrustning hemma! Denna smarta lilla manick omvandlar 2V växelspänning till V likspänning och har utrustats med överhettnings- samt kortslutningsskydd. Elektroniska transformatorer som omvandlar 230V växelström till 12V likström.


De går givetvis bra att använda till andra områden också där man behöver 12V likström. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Köp Halogentransformatorer online på kjell. Välkommen till Mitt Biltema.


Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


V till 350mA drivning av LED-spotlights Om du har ett 12V -system i stuga, bil, båt eller husvagn har du redan ett system med 12V likström (DC). Då behöver du ingen transformator för att kunna använda våra LED-produkter som drivs av 12V så som LED-strip eller LED-downlights för 12V. Osram HTM 150VA 230V till ett lågt pris! Ta fördel av Philips kvalitet med större rabatter för större mängder!


Snabb leverans, tveka inte över att kontakta oss! Speciellt lämplig för Vac MRLED och halogen tack vare den låga minimumlasten. ZERO kan dimmas med både bak- och framkantsdimmers.


De flesta elektroniska V transformatorer för halogen- och LED-lampor är dimbara, men kontrollera i produktbeskrivningen vilken typ av dimmer som är kompatibel med respektive trafo. Självklart kan du köpa både transformatorer, dimrar, förgreningskontakter, armaturer och ljuskällor till riktigt bra priser hos oss. Konstantspänningstransformator för LED-lampor ( V DC) som klarar en belastning från till W.

Ej dimbar på primärsidan. Tänk på att ansluta produkten innan strömmen sätts på. LED strips kan anslutas både i serie och parallellt. A Dual USB Car Adapter with Working State Display.


Jag söker en transformator 220V AC till 12V DC (helst reglerbar upp till 12V men fast spänning fungerar också) som skall driva en väldigt tystgående fläkt (typ datorfläkt) med väldigt låg effekt och som ryms i en vanlig eldosa (och värmeutvecklingsmässigt får monteras så). Det blir liksom lite fel när man säger 220v - 12v transformator laddar batteriet!


Det måste ju till en likriktare efter trafon för att få likspänning och en glättingkondenator. A wide variety of transformator 12v 220v options are available to you, such as usage, coil number, and coil structure.


Transformator LED 12v 60w IP68.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.