tisdag 16 juni 2020

Pt1000 givare

Givare av hög kvalitet och system för varje applikation och behov. Köp Givare Billigare här. Passande för mätning på alla media som inte blir mer än 200°C varmt. Kvalitetsmässigt i nivå med andra givare på marknaden, men till ett helt annat pris!


Pt1000 givare

Vi fokuserar på att hålla produkterna i lager, och leverera snabbt, oftast samma dag eller dagen efter order. Kan ersätta Danfoss ESMT, ESM-1 ESM-m. Relaterade produkter.


Kompressor, Thermia TH-ZH21K4E-TFD. Förkortningen RTD står för Resistive Temperature Device.


Generella egenskaper för en RTD- givare är hög noggrannhet och stabilitet, mycket god linjäritet, robust konstruktion med god mekanisk hållfasthet och vibrationstålighet. När du ska ansluta en tretrådig givare, använd E Aoch B4. Om dina givare har andra färger, vänligen kontakta leverantören av givaren.


Pt1000 givare

Temperaturgivare används för inbyggnad i maskin eller för kontroll av er process. Anliggningsgivare med kabel. Dykgivare inklusive dykrör. Besöksadress: Bangårdsv. Radiation shield COMETEO. Vid mätning i vätska måste givaren monteras i dykrör. Dykrör av rostfritt stål (AT80) medföljer. För mätning av rums- och utetemperatur. Läs mer Läs mindre. Instrumentet kan justeras och kalibreras vid och 100`C.


Calectro utvecklar och säljer givare och komponenter för fastighetsautomation, ventilationsaggregat samt CO2- och brandsäkerhet. Uniguard Superflow UG-för ventilationskanaler, Tryckgivare, Rörelsedetektorer, Termostater, COgivare, COlarmsystem, Flödesgivare, Sirener och Blixtljus är några av Calectros produkter.


Belimos utomhusgivare för temperatur och fukt har IP65-skydd och tillhandahåller alla vanliga aktiva och passiva utgående signaler samt Modbus och BACnet, beroende på version. Kompakt och smidig ytgivare för mätning av temperaturen på rör med diameter mm och uppåt. Lämna ett svar Avbryt svar. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.


Sortimentet sträcker sig från enkla temperaturgivare till givare som lämpar sig väl för maskininbyggnad och i processer. Acceleration och kraftgivare. Diverse sensortillbehör.


Varumärke: Thermokon. Bilden är endast i illustrativt syfte. Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Denna webplats stöder inte Internet Explorer.


Pt1000 givare

PT100- givare i ett antal modeller och med olika kabellängd. Pt 1givare för varmvatten med halsrör, L=1mm D=mm. För att erhålla noggranna mätningar används resistanstermometrar av platina.


Platina är en ädelmetall och det mest elektriskt stabila material, perfekt för noggranna mätningar. Inklusive gänga och klammer. Avsedd att monteras i fläktkonvektorer och mindre kanaler.


Vi erbjuder ett brett utbu låga priser, snabba leveranser och många premium märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.