torsdag 21 maj 2020

Stearinljus med fjärrkontroll

Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Blixtsnabb leverans - Fynda nu!


Stort utbud av Stearinljus online på åhlens. Alltid öppet köp i dagar. Ledsavers Stearinljus med fjärrkontroll 2-pack Mysig stämning utan oro.


Med fjärrkontrollen kan du tända och släcka LED-stearinljusen från soffan. Vi rekommenderar varmt timer-funktionen på våra LED-stearinljus – med den kan ljusen både tändas och släckas automatiskt vid samma tidpunkt varje dag. Lättare än så blir det inte.


De är extremt realistiska med en vaxfinish och lågor med flimrande effekt. Fakta om Stearinljus LED med Fjärrkontroll : - En förpackning innehåller st ljus - Fjärrkontroll inkl. Enkelt: Med batteridrivna LED-stearinljus kan du enkelt skapa stämning både till både vardags och fest. Många av modellerna levereras med en fjärrkontroll som du kan använda för att ”tända” och ”släcka” ljuset med en knapptryckning.


Och med dessa LED-Ljus med rörlig flamma i vit färg slipper du brandrisken som vanliga stearinljus kan medföra. Batteridrivna ljus.


Stearinljus med fjärrkontroll

Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Bunkra upp med ljus och marschaller så att det finns hemma när du behöver.


Om du behöver batteridrivna ljus så har vi det med – stora och små LED-ljus i vax med naturtroget sken. Vi vill också slå ett extra slag för våra miljömärkta stearinljus som är ett led i vår satsning på en hållbar livsstil.


Med de batteridrivna ljusen kan du skapa mysig atmosfär både ute och inne utan att behöva oroa dig för brandfara eller tänka på att släcka ljuset. De är gjorda av 100% paraffin så de liknar och luktar som vanliga stearinljus. En mysig ljuskälla som man användas i vardagsrummet, sovrummet, sommarhuset eller på kontoret. Blockljus med batteri är brandsäkra ljus mycket lika äkta stearinljus.


Med timer och fjärrkontroll kan du lätt och snabbt tända och släcka ljusen. Ljusen är i riktigt stearin men de går på batteri istället för eld. Lite härligt i höstmörkret att kunna krypa ned i soffan och tända ljusen med hjälp av fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen gör ju även att man kan ställa ljusen på lite x22trickyxställen då man inte behöver klättra för att få fjutt på dem.


Stearinljus med fjärrkontroll

Givetvis efterliknar RC Candles stearinljusets fladdrande sken. De batteridrivna stearinljusen är i dag så livliga, att det kan vara svårt att se skillnad. I vårt urval av LED-stearinljus hittar du därför fantastiska alternativ till de klassiska stearinljusen utan att behöva kompromissa med utseendet och den mysiga stämningen traditionella stearinljus erbjuder.


Stämningsfulla ljus med realistisk artificiell låga som inte genererar någon värme, sot eller vaxdroppar. Ljusen är särskilt lämplig för områden som inte permanent övervakas.


Stearinljus med fjärrkontroll

Den verklighetstrogna mjukt flimrande lågan sprider tillsammans med diskret belysning av vax kroppen en välkomnande varm och mysig atmosfär. Ljusen kan tändas via fjärrkontroll, vilket ger många. Köp online pÃ¥ InkEurope till en bra pris.


Ljus utan användning av öppen eld. Dessa ljus med LED-beljusning är ett bra alternativ till de "gammaldags" ljus. Smarta hem har smart belysning.


Här hittar du smarta lampor som styrs med hjälp av app och Wifi. Anpassa belysningen precis som du vill ha den!


Doftljus, värmeljus, blockljus och kronljus från varumärken som Åhléns, Yankee Candle och Rituals.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.