torsdag 21 maj 2020

Plywood dimensioner

Plywoodskivor för alla användningsområden. Bra kvalité och rätt pris på nätet! För ytor som kräver högt slitage. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Hos BAUHAUS hittar du flera sorters plywood i olika dimensioner, bland annat konstruktionsplywoo byggplywoo takplywood och björkplywood. För att montera plywoodskivor rekommenderar vi spånskiveskruv eller ett starkt montagelim!

Vårt stora utbud av plywood hittar du i våra varuhus! PLYWOOD: DIMENSIONER. Nästan alla träskivor har standardmåttet 1x 2cm. De vanligaste tjocklekarna är1 1 och mm.


Tjocklekar över mm måste du nog beställa liksom de tunnaste. Faneren i plywood kan vara av olika träslag, tjocklek och kvalitet. Gemensamt för alla är att det är skivor som har krysslimmats och därför kallade man det tidigare för kryssfaner.


Ljus spårad plywood i furu med 4" spår i tjockleken mm.

Spårad plywood kan används till många olika områden, exempelvis till dörrar eller som fasadklädnad. CE-godkän vattenfast och kokfast limma WBP. Detta ger en formstabil och hållfast skiva. Kostruktionsplywood används exempelvis bakom gipsskivor i vanliga regelväggar där de gör att man kan skruva upp tyngre saker på den färdiga väggen.


De ihoplimmade fanerskivorna är otroligt smidiga och starka, man kan till och med böja en plywoodskiva. Elasticiteten kommer av att de olika fanerskikten ligger vinkelrätt mot varandra. Som träslag används oftast furu och gran, men bok och björk förekommer också.


Skivor används på många ställen i hemmet. De flesta ser man inte men fyller en viktig funktion. Vissa skivor används synliga. Våra plywood- och byggskivor finns i fler storlekar.


Passar till bollplank, att sätta i tak, på väggar och till betonggjutning. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Leverantör: Moelven Wood AB.


Kontakta butik för pris. K- plywood limmas med fenollim som är mycket beständigt. Formplywood är ytbelagd med en fenolfilm.

B markerade skivor är beställningsvaror, leverans kan normalt ske 2-arbetsdagar efter beställning. Vid delning tillkommer arbetskostnad.


När plywood tillverkas limmas de olika skikten korsvis med fenolhartslim, sedan pressas de under högt tryck med värmebehandling. Björkplywoodskiva skuren efter mått.


Vattenfast plywood i furu skuren efter dina mått. Kan också användas utomhus, om skivan är behandlad med t. Spånskivor har ett brett användningsområde och hos oss hittar du många varianter av spånskivor som fungerar till olika projekt. Hos oss hittar du reglar i olika dimensioner som låter dig bygga stabilt och säkert.


Vi har allt du behöver, både online och i våra butiker. Våga vägra öppen planlösning och skapa nya rum med en rejäl innervägg med hjälp av träreglar.


Apteringen av massavedslängder görs på olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.