tisdag 12 september 2017

Skärmar och vindskydd

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid.


Vindskydd och insynsskydd.

Rama in altanen, uteplatsen eller hela trädgården med vackra skärmar som både skyddar mot både vind och insyn. Hos Byggmax hittar du allt du behöver för att sätta upp en skärmvägg. Med våra skärmar och vindskydd finns alla möjligheter för din trädgård! Det skapar en mer luftig och öppen uteplats samtidigt som de högre skärmarna fungerar som vind- eller insynsskydd.


I så fall kan BAUHAUS erbjuda dig ett enormt sortiment med hundratals vindskydd och skärmar. En annan fördel med att montera vindskydd på tomten är att de även i viss mån sänker ljudnivån på tomten, detta kan till exempel vara bra ifall du har en trafikerad väg i närheten av din tomt.


Om du har en altan eller ett trädäck som du vill skydda permanent från vind rekommenderas av de fasta modellerna.

Om du istället vill vara flexibel välj en skärm som är flyttbar eller lätt att vika så du kan använda den i hela trädgården. Köp staket och vindskydd på HORNBACH.


När du ska planera din nya uteplats får du inte glömma att ta med staket och vindskydd i beräkningen. Det finns många anledningar till att sätta upp en skärmvägg utomhus i trädgården. Med skärmvägg utomhus kan man rama in en uteplats för att skapa en mysig plats i trädgården som både är privat och vindskyddad.


Vi har marknadens bredaste sortiment och levererar Utemiljö av högsta kvalitet! Hos oss finns det många valmöjligheter att kombinera staket, skärmar och vindskydd så du får en enhetlig trädgård. Med hjälp av skärmar och vindskydd kan du skapa en ostörd liten oas i trädgården där du kan njuta av härliga sommarkvällar utan vind och blåst. På Byggmax hittar du också olika sorters stängsel och skärmar som skapar definition till både den större och den mindre gården.


I vårt breda sortiment kan du välja mellan traditionella stål- och trästaket samt skärmar i olika utföranden som skyddar uteplatsen från insyn och vind. Alltid riktigt bra kvalitet. Påbörja ditt projekt idag! Mer fix för pengarna!


Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.

Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa lokala byggare. Vissa skärmar kan även användas som spaljéer för klätterväxter, samtidigt som de erbjuder fullt insynsskydd. Med ett stadigt vindskydd skyddas du från både vind och insyn, och du tillåts skapa en idyllisk oas på din uteplats.


Vårt sortiment innefattar skärmar och vindskydd från varumärken som Jabo, Sunwind och HORTUS i olika material, som bland annat gran och aluminium. När det kommer till skärmväggar och vindskydd så är det bra att tänka på vind- och solriktningen på din uteplats.


Om du framförallt vill ha ett vindskydd på din altan så är det viktigt att du väljer en stadig skärmvägg som förankras väl i marken eller i intilliggande strukturer, så att det inte blåser bort när vinden friskar i. Hos oss på Trademax hittar du skärm - och vindskydd för dig och din uteplats. Det funkar galant att placera ett vindskydd på såväl altanen, som i trädgården eller på balkongen.


Vi erbjuder prisvärda vind- och skärmskydd i aluminium och slitstark polyester, i olika storlekar i klassiskt svart. Skyddar effektivt mot vind och insyn, samtidigt som den höjer trivselfaktorn. En modern utdragbar skärm i svart polyester. Välj själv att skärma av för vind eller för insyn när det passar.


Dra enkelt ut skärmen ur kassetten vid användning och för tillbaka på samma vis. En snygg och mångsidig skärm som skydd åt till exempel soptunnan eller komposten.


En skärm som skapar valfrihet på er uteplats. Som vindskydd väljer du med fördel en skärm som har tätt mellan brädorna, som du bygger ut med från husfasaden eller stugknuten. Kanske nöjer du dig med en skärm för att skapa en liten vindskydda läshörna, tacksam att använda på sommarhalvåret. Med skärmar och vindskydd från JABO finns alla möjligheter för din trädgård!


Odla i din trädgård. Aldrig förr har det varit så inne att odla som nu. Skärmar i alla stilar. Se våra produkter i ODLA-serien. Entrétak med LED-belysning.


Lys upp din entré med ett entrétak från JABO - med LED-belysning! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa.


Se vilka återförsäljare som har produkter i lager och till bästa pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.