måndag 18 september 2017

Nbb alpha 175 halogen

Nbb alpha 175 halogen

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. NBB extraljus finns i två storlekar, 1och 22 båda finns med ljusbilderna fjärr och pencil samt med halogen, LED eller Xenon. Byggd för att klara vårt hårda nordiska klimat.


Ljusbilden är "fjärr", vilket ger en bred och lång spridning på ljuset. Hus av rep- och slagtålig glasfiberförstärkt plast. Precisionsreflektor som är förzinkad och flerskiktslackerad. Välj mellan bred och lång ljusbild.


NBB tillverkas av franska ABL som är en av världens främsta tillverkare av belysning. Innehåller st NBB 1, H3-lampor, ledningssats, extraljushållare, stabliseringsstag och allt övrigt du behöver för att installera extraljuspaketet på din bil. Diodhuset erbjuder halogen och LED extraljus från NBB Unik lampguide. Upplyst och säker till rätt pris!


Och där nere vill man ha lampor som inte bara lyser långt, utan kilometerlångt. NBB halogen -extraljus för all typer av fordon. Välkommen till NBB :s halogen -familj.


Halogen : Levereras utan glödlampa. Högkvalitativa halogen -extraljus med användaren i fokus. Designad i Sverige och utvecklad för det nordiska klimatet.


Nbb alpha 175 halogen

Kommer med LED positionsljus, placerad i lampans överkant. Linsen är tillverkad i polykarbonat, vilket betyder att den är okrossbar och står emot repor mycket väl. Ljuskällan är en halogenglödlampa. Niken LED Extraljusramp 5MM.


Alpha 2både vidgar och förlänger den normala ljusbilden. Polar Blue by NBB LED Extraljusramp 180W. Bredden 1m framför bilen är mer än m! Som en svetslåga i mörkret.


W får officiellt ej användas i trafik. Typgodkännande enligt ECE- och SAE standard. NBB Alpha extraljus, punktljus. Ljus är byggt av halogen -extraljus, vilket har LuminaLights Pro (35w) eller LuminaLights (70w) xenon-konverteringskit inne.


Xenon-kit ähar fåtts in i ljuset, så installationen är mycket lätt! Punktljus är, avvikt från bilden, med en slät reflektor. Litet format, Mycket ljus! Börjar på: 14kr.


Extraljuset med hus är tillverkat i slagtålig och glasfiberförstärkt plast. Med LED-positionsljus. Glasfiberförstärkt ram och polykarbonatlins ger en tålig konstruktion mot tex. Armaturen är DR-godkän dvs.


Pencil-modellen, vilket ger en mer koncenterad spotliknande ljusbild för längre räckvidd. Lampe PK22sx, 12V 1od. Extraljuskablage Blixtra för 2st ljus. Enkelstag från Gylle.


Extraljus med fjärrljusbild som ger en brad och lång ljusbild. En av de bästa lamporna inom extraljus som är utvecklad för vårt nordiska klimat och klarar stora påfrestningar i väderskillnader.


Linsen på lampan står emot repor och är helt okrossbar då den är tillverkad i polykarbonat. Linsens pencil-ljusbild gör att lampans ljuskapacitet ökar förarens sikt avsevärt och därmed också ger ökad säkerhet både för andra och föraren.


Nbb alpha 175 halogen

Komplett sats med NBB extraljus! Vi har både halogen och xenonkonverterade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.