måndag 18 september 2017

Batteriladdare 12 24v

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Styr eluttag, lampor etc. Stort utbud av laddare. Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Avancerad mikroprocessorstyrd laddare med hög Visa mer. V) med USB-utgång. Lägg till i shoppinglistan. Batteriladdare för blysyra- och LiFePO4-batteri.


Hos oss handlar du alla volt Ctekladdare fraktfritt - din batterispecialist på nätet! Välkommen till Jula! Spara en massa pengar här! Fullautomatisk med laddningssteg för uppladdning och separat program för reparation av batterier och kontroll av generator.


Batteriladdare 12 24v

Den inbyggda boosterfunktionen gör det möjligt att ge extra ström (200A) till batteriet så att det blir lättare att starta fordonet. Det avancerade inbyggda laddprogrammet i nio steg laddar batterierna till nästan 1% av sin ursprungliga kapacitet, även i mycket kalla förhållanden. Smart 7-stegs automatiska batteriladdare som laddar och underhåller ditt 12V och 24V batteri. Utrustad med överbelastningsskydd och mätare för visning av laddströmmen.


V Mastervolt laddare. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Den är perfekt om du har höga krav på snabb och kraftfull laddning och vill ha en kostnadseffektiv laddare för alla batterier upp till 3Ah. Fri frakt och leverans nästa dag. Vid beställninng innan kl 17. Professionell laddare för 12V och 24V batterier Lämpad för blybatterier, AGM, båt- och gelbatterier.


Batteriladdare 12 24v

Kan snabbladda kraftigt urladdade batterier. Enkel laddning med ett tryck för en säker och bekväm användning. Möjlighet till upphängning med väggfäste.


Skydd mot överbelastning och polaritetsvändning. Display som visar aktuell laddning och startström. Mycket lämplig för underhållsladdning av tillexempel husvagns, båt- och skoterbatterier. Omkopplingsbar mellan och 24V.


Batteriladdare 12 24v

Lysdioder indikerar batteriets laddstatus och varnar för t ex felvända poler. Känner automatiskt. MXTS är en batteriladdare från CTEK med både och V. Den är tillverkad i karbonatplast samt är gnist- och kortslutningssäker och polaritetsskydda detta för att klara av tuffa förhållanden.


För motoriserade tvåhjulingar och klassiker är V-apparater i regel tillräckliga, och för bilar används oftast V-varianter. För lastbilar finns V -laddare. CTEK utvecklar och tillverkar batteriladdare för alla typer av blysyrabatterier för både privat och professionell användning. Med CTEKs starka innovatörsförmåga har en spjutspetsteknologi utvecklats med ett flertal patenterade funktioner och egenskaper som gör CTEKs batteriladdare och tillbehör unika.


Lämplig som underhålsladdare för stora fordon och maskiner. Med A uppfyller den kraven för snabb och tillförlitlig laddning.


Utgångsspänningen är V eller V, så enheten passar även för den spänning som större fordon som lastbilar behöver. Den är IP54-klassificera gnistfri och beskyddad mot polvändning, kortslutning och överbelastning. Levereras med kabeltänger.


Fungerar för bilar, vans, båtar, entreprenörsmaskiner, bussar och lastbilar. Denna batteriladdare är ett solitt utformat allroundtillbehör som tack vare den intelligenta displayen nästan förklarar sig själv och är enkel.


Bilbatteriladdaren S-CHARGER-50A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.