tisdag 19 september 2017

Fiber till bostadsrättsförening

Kostnaden för infrastrukturen i fastigheten bör bostadsrättsföreningen hantera som en investeringskostnad vilket innebär att kostnaden kan skrivas av på upp till år. Beställ fiber av oss så tar vi hand om allt, från planering till installation i varje bostad. Självklart hjälper vi till med information till hushållen. Med Bahnhof får de boende Sveriges bästa bredband samtidigt som din bostadsrättsförening sparar pengar.


Det är dessutom enkelt. Fiber till din bostadsrättsförening.

Open Infra så hjälper vi till att ansluta er fastighet till ett framtidssäkrat bredband. Vi är vana att ta hand om allt från planering, projektering, marktillstån grävning, installation och. Med ett gruppavtal får alla i föreningen en lägre månadskostnad för tv och bredband än om alla beställer egna abonnemang.


Med IP-Only kan ni erbjuda era boende marknadens största utbud och bästa pris på bredband och tv via fiber. Därför är det viktigt att internetuppkopplingen är snabb, pålitligt och stabil.


Boka ett möte med oss Kan samfällig-heten få fiber ? Kan bostadsrätts-föreningen få fiber ? Installera fiber i lägenhet.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt - planering, eventuellt grävarbete och fiberinstallation. FiberLan till bostadsrättsföreningen. Hej, Vi för diskussioner i styrelsen om vi skall installera fiber till vår förening som bredband. Bredban tv och play samt telefoni är viktiga tjänster i ett hushåll och en förutsättning för nöjda boende.


En anslutning till vårt nät ger fastighetsägare och bostadsrättsföreningar en högkvalitativ och trygg bredbandsleverans till alla boende. Anslut din bostadsrättsförening eller samfällighet till fiber. Med fiber i din lägenhet får du en snabb och säker uppkoppling. Få ökade möjligheter med fiber ! På det här bladet kan du läsa om hur det går till att ansluta till stadsnätet, vad vi ansvarar för och vad ni behöver tänka på.


Stockholms Stadsnät. För dig i styrelsen innebär det en trygghet att välja en leverantör med stor erfarenhet från andra bostadsrättsföreningar och för medlemmarna betyder det att de får tillgång till marknadens vassaste bredband. Under de senaste åren har utbyggnaden av fiberkabel varit intensiv i Sverige.


I hyreshus och bostadsrättsföreningar har det dragits in fiber och sedan har de boende fått tillgång till en ny uppkopplingsform till internet. Till exempel vad villafiber kostar eller hur det kommer att funka med din gamla router. Ta en titt bland frågorna och svaren längre ned på sidan.


Du kan också kontakta oss så hjälper vi dig. Nu påbörjar vi uppgraderingen av Com Hem -hus med 10G-teknik och dra fiber ända fram till flerfamiljsfastigheterna. Vill du hellre skriva till oss?

Genom detta ökar vi nätkapaciteten och på så sätt kan ännu fler nyttja fiberns fördelar via sitt befintliga Com Hem -uttag, utan åtgärder i hemmet hos boende. Vid överlämningspunkten installeras utrustning som ansluter samtliga lägenheter via föreningens fastighetsnät. ANSLUTNING TILL FASTIGHETEN Fastigheten ansluts med fiber till en överlämnings-punkt. När allt är installerat kan du surfa, spela och titta på tv hur mycket du vill.


Dra fiber till tomtgräns: Väljer man detta så dras fibern fram till tomtgräns. Hur går det till när man ska gräva fiber. Oftast används en minigrävare för att lägga ner fiber i backen. För att du ska kunna skaffa bredband via fiber behöver du ha fiberkablar dragna till din bostad.


Om du inte har det måste du installera fiber själv. Då måste du först lägga en beställning hos en operatör som kan installera fiber hos dig. Open Infra tar med sig sin erfarenhet av att utöka fiberoptiska nätverk från Sverige till Tyskland. Till detta hör även att varje förråd har ett eluttag som är kopplad till föreningens mätare.


Och du drar nytta av det. Mao så det föreningen och inte medlemmen som betalar elen. Ingenstans finner jag något fog för att ett förråd med tillgång till el skulle inbegripas i avgiften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.