måndag 1 augusti 2016

Rinnande ljusslinga

Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård! Dekorera ditt hem med en ljusslinga från Ellos. Upptäck vårt sortiment av ljusslingor.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter för barn och familj. Fin ljusdekoration som skapar en magisk vinterkänsla och kan användas både inomhus och utomhus. Elegant vinterdekoration Med de lysande istapparna får ditt hem en vacker och speciell vinterkänsla även på en gråmulen dag.


Rinnande ljusslinga

Effektfulla ljusinstallationer med produkterna i Vattenfall serien. En variant på ljusslinga med fallande istappar är fallande ljusslinga som istället ger effekten av ett vattenfall. Här finns det otaliga användningsområden. Mycket populär effekt i trädgårdar, större granar mm.


Går att bygga ut med hela extraslingor. Vintrig slinga med st. Innehåller sammanlagt st. Transformator ingår.


Låt julen ta plats även i din trädgård eller på din balkong och häng upp ljusslingor ute! Häng upp en ljusslinga utomhus i träd eller över tak, eller varför inte sätta fast den runt balkongräcket? Ljusslingor ute – lys upp i mörkret!


Rinnande ljusslinga

Letar du ljusslinga ? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon! Du kan välja en ljusslinga som ansluts till vägguttaget eller drivs med solcell eller batteri.


På en del ljusslingor är dioderna helt rena, andra är utsmyckade med figurer. Flera har lampor med design som liknar glödlampor, det finns transparenta och färgade. Då har du kommit helt rätt!


Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom julbelysning i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB!


Stort utbud av heminredning. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Delbetala i upp till månader. Ingen beskrivning tillgänglig.


Utomhusgodkänt och påbyggnadsbart startpaket i Anslut System-serien som består av m lång ljusslinga, m kabel och V transformator. Julkulor med rinnande LED-belysning - skapa en känsla av snöfall inomhus eller utomhus! Inom kategorin " Julbelysning utomhus " finner du bland annat ljusslingor till trä granar och buskar med både rörligt och dekorativt ljus. Snowball Inne cm.


Beställ din julbelysning i god tid för säker leverans innan jul. Kan köpas i valfri längd. En hel rulle är på 50m. Tapparna är i olika storlekar, st x. Lys upp vintermörkret med ljusslingor, ljussystem och dekorationsbelysning.


Rinnande ljusslinga

Här hittar du julbelysning för uteplatsen och husfasaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.