onsdag 13 april 2016

Vägguttag högtalare

Vägguttag högtalare

Högtalare frän HiFi Klubben. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson.


Vägguttag högtalare

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta bästa pris för ett stort urval produkter.


Här finns vägguttag och moduler för högtalare. Man kan blanda och ge som man vill vilket gör att du kan skräddarsy dina vägguttag precis som det passar dig. Vad är detta för gänga?


Se till att ladda batteriet genom att ansluta högtalaren till ett vägguttag via medföljande USB-adapter innan du använder högtalaren för första gången. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Med dagens utbud på marknaden kan du enkelt höja upplevelsen i ett rum genom att byta till t. Delbetala i upp till månader.


Beställ online - Hämta i butik efter min. På utvalda orter erbjuds även hemleverans. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Ladda högtalaren via ett vägguttag. Logga in för att se priser och lagerstatus.


Du kan använda högtalaren genom att ansluta den till ett vägguttag via en USB-adapter (medföljer) eller ett inbyggt batteri (laddningsbart). Mobilhögtalare kan vara stora eller små. Vanligast är att koppla dem till din mobiltelefon för att spela upp musik.


Fundera över om de ska drivas med batteri eller från vägguttag. Fundera också över hur du vill koppla ihop mobilen och högtalaren – via kabel, bluetooth, wifi eller något annat?


Vägguttag högtalare

Köp högtalare hos oss på Hi-Fi Experience! Det här är kan man säga en hel vetenskap. Vägguttag för antenn finns i många olika varianter. Visar produkter från Roxcore.


Vi har ett stort sortiment och stor kunskap om hifi- högtalare. Inomhussiren för vägguttag Siren som du sätter i vägguttaget.


Inbyggd högtalare med unika varningstoner som matchar alla dina behov från hemmet – intrång, bran översvämning eller nödsituationer. Kraftfull Bluetooth- högtalare i vattentålig (IPX7) design. Har en effekt på W (RMS). Utrustad med mm-ingång för enheter utan Bluetooth samt inbyggd powerbank för laddning av t. BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop.


Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Alla trådlösa HiFi- högtalare är därför beroende av strömtillförsel, så man måste fortfarande ha ett vägguttag i närheten.


Ziva Compact får sin ström direkt från din dator via USB, vilket innebär att du inte behöver ha ett ledigt vägguttag i närheten. Inte nog med att du slipper en lång kabel och trasslet som det ofta innebär, så är de även enklare än konventionella högtalare att ta med sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.