onsdag 13 april 2016

Led lampor e27

Led lampor e27

Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Stort utbud av lampor.


Välj din favorit- LED för ditt ändamål med hänsyn till ljusstyrkebehov och utseende, varefter du väljer lampa med varmvitt eller vitt sken. ELED med stor sockel. Rundstrålande ljuskällor i varmvitt och behagligt ljus. Det finns inte längre någon anledning att välja lågenergilampor, glödlampor och koltrådslampor.


Led lampor e27

Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Gför att nämna några. Med den nya filamentteknologin (se mer nedan) blir LED -lampornas utseende dessutom ännu mer ombytliga. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor.


LED - lampor - energisnåla lampor för alla behov. Och så har de väldigt lång livslängd. Hos oss finner ni både taklampor, bordslampor och fönsterlampor till ditt hem.


Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Spara upp till % el med våra miljövänliga LED-lampor. Alltid snabb leverans. Nu är det enkelt att byta ljuskällan i denna sockelsort till LED.


Led lampor e27

LED Lampor Designlampor 30. Man använder ofta detta ljus som arbetsljus, i offentliga miljöer eller där man vill ha karaktären på ljuset som liknar dagsljus inomhus. Frakt kr oavsett antal lampor.


Effekt: W (motsvarar ca 1W). Spridningsvinkel: 150°. Finns med volt, volt och volt. Klotlampa Filament Opal LED 7W 470lm E14. Led lampor med stor sockel. Vi rekommenderar att mäta lampan för att se till att glödlampan sitter på plats. LED -tekniken har öppnat nya möjligheter. Vi har det största sortimentet! Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder.


Dessutom drar LED-lampor lite ström så det kan löna sig att ge hemmet eller arbetsplatsen en välbehövlig ljusrenovering. Köp online med 1-dagars leverans hos 24.


Trygg E-handel, betala med kort, faktura eller konto via Klarna. Livslängd upp till år. Ger en låg värmeutveckling och ett varmtonat, vitt ljus. Fri från kvicksilver.


Oavsett om det är glödlampor i köket, garaget eller på vinden i bostadsrättsföreningen, så gör man in insats för miljön (och sin egen plånbok). Star Trading - Du kan därför känna dig trygg när du köper en lampa hos oss.


Perfekta att ha i ljusslingor inomhus och utomhus, eller kanske som häftig effekt i en vanlig armatur? Färgade LED-lampor finns i olika former och här nedan hittar du även flerpack med lampor.


Fyndmarknaden för hus, hem och trädgård. Kan ersätta 50W halopar E27.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.