onsdag 20 april 2016

Jordad förlängningssladd

Jordad förlängningssladd

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Förlängningssladd med stickpropp och petsäkert uttag. Både stickpropp och uttag är jordade. Robust, jordad förlängningssladd som förlänger räckvidden på t. Jordad och petskyddad kabel för inomhusbruk. Sladden har greppvänlig stickkontakt och uttag med lock.


Godkänd för utomhusbruk. Kabeldimension: 3xmm². Svar: Enligt Elsäkerhetsverket är det inte tillåtet att dra en förlängningssladd från ett jordat eluttag i exempelvis köket. Anledningen är att om man endast skyddsjordar en elapparat i ett rum där andra ojordade elapparater är uppställda finns det risk för elchock om man samtidigt tar i en felaktigt ojordad och en jordad elapparat.


Jordade, ojordade, ipför utomhusbruk, 3-fas, 2-pol är några varianter som finns i olika längder i BAUHAUS sortiment. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det. Smartline Extension cord indoor, 3M (0) meter Jordade kontakter Petskyddad.


Jordad förlängningssladd

Se vårt stora utbud av förlängningssladdar och grenuttag. Alltid låga priser Fri frakt över 5kronor. RKK-kabel (H05VV-F) x mm², A. SKARVSLADD JORDAD 3M PETSKYDD. Lägg till i inköpslistan.


Behöver du förlängningssladdar ? IP-klass 4 för utomhusbruk. Kolla in vårt utbud för att hitta det du letar efter – oavsett om det är en enkel förlängningssladd eller ett grenuttag med flera uttag. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. På BAUHAUS hittar du installationskabel, lampslad högtalarkabel, antennkabel och armatursladd.


Jordad förlängningssladd

Vårt sortiment inkluderar EXQ LIGHT, ACEFLEX RV-K, EXLQ PLUS, SKK, SKX, TP90. Köp Grenuttag online på kjell. Styr eluttag, lampor etc. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. IP44-klassad vilket gör den godkänd för utomhusbruk. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Lampsladd ojordad 10m.


Skarvslad jordad med lock, utomhus. De jordade är närmast köket, de ojordade är längst bort mot väggen om man kan förklara det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.