tisdag 19 april 2016

Bay15d röd

Denna kvalitetslampa är säker för strömtoppar upp till 32V samt har konstant strömreglering. Resultatet är en prisvärd diodlampa av hög kvalitet och utförande och ej jämförbar med liknande lampor på marknaden.


Bay15d röd

Högkvalitativ glödtrådslampa med glashuva och stålsockel. Sockel: 2-polig (se bild nedan). Pris per par (2st). Hos Autoexperten vill vi att du som kund ska känna trygghet vid ditt köp hos oss.


Artiklar som du har besökt. Diodskruv 5mm Gul 12V. Levereras med mutter. KÖP LED lampa BAY15d SMD (röd ) - Mr Tuning Order före kl12. Finns hos Mrtuning. Har du mindre beställningar har vi ändå billiga fraktpriser. Handla xenonljus, xenonkit, arbetsbelysning och LED lampor till till låga priser med hög kvalité. Vi har xenon kit och led lampor till de flesta bilar, lastbiiar och MC. Vi är experter på ljus för bilar och fordon! Lyser i både och 21w.


Används ofta som bakljus, blinkers och bromsljus. BAY15D baglygte pære med kraftige røde lysdioder til køre- bremselys. Diameteren på pæren er 25mm. Led bay15d SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Baklyktans glödlampa för klart bakgrundsglas. Tillbaka till sökresultatet. Denna glödlampa passar alla baklampor oavsett ljup, t. Företagen Swedol, Nima, Grolls, Nytello och Univern är alla delar av Swedol koncernen. För dig som kund betyder det En varukorg, du surfar obehindrat mellan alla våra shoppar.


Bay15d röd

I 1år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt sett utrustad med Philips-belysning.


Bremselys pære med kraftige lysdioder i farven rød. Denne diodepære bruger BAY15D fatning. Volt LED lampa BAY15d med två funktioner. Ledlampa BAY15D 12V röd. Nu finns produkten i kundvagnen. Dessa ledlampor är kapslade och därför mindre utsatta för fukt, vilket andra ledlampor där dioderna är inte är skyddade kan få problem med. Pære i en høj kvalitet, monteret med stk. Stark röd diodlampa 4x highpower till bromsljuset, med spridning på 3grader.


Lampan har ett starkt riktat ljus samtidigt som den har bra spridning med sidomonterade dioder. LED har även en mycket lägre energiförbrukning och längre livslängd.


Detta är st LEDdioder och den är perfekt för bromsljus bak! Välj färg efter användningsområde.


Bay15d röd

Mått: Höjd 32mm Bredd 18mm Volt: 12v Watt: 0. Lumen står för god kvalitet och extremt mycket ljus för pengarna. Med en Lumen-produkt, oavsett om det är i bilen, båten eller traktorn, kan du vara säker på att du har en produkt som kommer att vara med dig när du behöver det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.