tisdag 19 april 2016

Cottex sweden golvlampa

Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Brett sortiment, kända varumärken. Utsökta golvlampor designade av Estrid Ericson och Josef Frank.


Genom att handla hos oss bidrar du till världsledande forskning inom miljövård. Upptäcka det senaste inredning av Cottex. Gör rummet komplett med en snygg golvlampa. Välkommen in redan idag.


Vi på Cottex drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Vi arbetar efter devisen: ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” – vilket genomsyrar vårt tankesätt i allt vi gör.


COTTEX är ett grossistföretag som med sin egen produktion, design och import satsar på storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning samt takfläktar. COTTEX huvudkontor och lager ligger i Malmö, men företaget har återförsäljare över hela Sverige och även agenter i övriga norden. Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i mattsvart med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus.


Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem. Cottex har ett brett utbud av taklampor, bordslampor, vägg- och golvlampor för alla smaker. Cottex är ett grossistföretag som med egen produktion, design och import. Cottex satsar på storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning.


Med ett noga utvalt sortiment levererar man "storsäljare" till mycket attraktiva priser. Cottex huvudkontor och lager ligger i södra sverige, Malmö. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Beställ online idag. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Cottex sweden golvlampa

Stefan är en praktisk och elegant golvlampa som är utrustad med två olika ljuskällor - En uplight som bidrar med ett bra ljus i rummet, samt en läslampa som kan riktas efter eget behov av ljus. Varför inte placera den bakom soffan eller fåtöljen?


Båda skärmarna är lätt frostade. Taklampa Cottex New Haven 3L. Plafond Cottex Excel. Låt en golvlampa förgylla ditt hem! Golvlampa Cottex Vindla. Hos hittar du ett sort utbud av golvlampor i alla prisklasser. En golvlampa kan både användas som en dekorationsbelysning som ger ett mysigt ljussken i sovrummet eller vid soffgruppen men också som en funktionell läslampa vid din favoritfåtölj. Stort utbud av golvlampor. Vackra färger och tidlös design av Estrid Ericson och Josef Frank.


Stomme av mässing med blomformade glasskärmar, på rund marmorfot. Du har inga artiklar i varukorgen. Hem Logga in Skapa konto Logga in Skapa konto. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.