tisdag 19 april 2016

Batteri till bilen

Norden Största Fotobutik. Passa på att göra ett klipp! Se våra rabatterade varor. Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till 60% lägre pris hos oss!


Sveriges största utbud av batterier - inga avgifter och garanti för bra service.

Du kan enkelt beställa ett bilbatteri på vår hemsida genom att skriva in ditt fordons registreringsnummer för att få fram rätt reservdel på ett smidigt sätt direkt på skärmen. Ett bilbatteri används som startbatteri i bilar. Batteriets uppgift är att förse bilen med ström och tillräckligt med energi vid start.


Medan du kör bilen laddar bilens generator upp ditt batteri. Upptäck vårt stora utbud av underhållsfria startbatterier för bil, lastbil och traktor, startbatteri EFB för start-stoppsystem samt AGM-batteri.


Allt inom Bilreservdelar. Reparation och utbyte av batteriet Lokala batteriskador kan du laga på egen hand: som att förnya elektrolyten, dra åt skruvarna, avlägsna och rengöra batteripolerna. Om du upptäcker elektrodsulfat, kortslutningar och polaritetförändringar, så måste du byta ut batteriet vilket inte alls är svårt att utföra.


Batteriets kapacitet mäts i amperetimmar (Ah) och beroende på vilken sorts fordon du kör med behöver du olika stark kapacitet för att ge bilen tillräcklig startkraft.

Laddning av batteriet sker med hjälp av bilens generator när bilen körs. Ditt bilbatteri måste därför både kunna ta emot energi, lagra energi och avge energi. Batterier för hemmet, hojen eller båten - här finns batterier för alla tillfällen.


Om du är osäker på vilket batteri du ska ha kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig. Självklart har vi även bilbatterier.


Observera att ett påfyllt MC- batteri ej kan returneras då butiken redan har fyllt syra i batteriet. Bilbatterier Batteriet är motorns hjärta. För oss är det viktigt att du hittar rätt batteri för just din motor. Ange ditt registreringsnummer nedan för att hitta rätt batteri till ditt fordon.


Vi har även batteriladdare, tillbehör och AGM-batterier till bra priser. Det innebär att du när som helst riskerar att bli stående med en bil som inte startar.


Handla kvalitativa och billiga batterier, batteriladdare, laddkablar och mobiltillbehör hos Batterix. Brett sortiment av mobilbatterier, kamerabatterier, hörbatterier med mera.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Vi har ett brett sortiment av startbatterier från kända varumärken. Startbatteriet ger motorn kraft till att starta.


Motorn använder batteriet vid den stund du vrider om nyckeln för att starta bilen samt för att ge ström till utrustning som drivs av el. Under bilfärden hjälper sedan generatorn till att ladda upp batteriet igen.

Ett startbatteri kallas ibland även för bilbatteri. Många batterier tappar en del av sin styrka i kallare klimat, så försäkra dig om att du köper ett som fungerar bra även i kallt väder! Vår guide hjälper dig att ta hand om bilen.


Först gäller det att du väljer rätt batteri till din bil och sedan att montera den på plats. Vilket batteri passar din bil ? Här kan du hitta rätt batteri med ditt.


För bilar med stopp- och startsystem finns särskilt framtagna batterier med extra hög prestanda och upp till % högre livslängd Våra Optifit- batterier är gjorda för att under många år ge din bil den kraft den behöver. VARTA:s bilbatterier, tillverkade i Tysklan har designats för att leverera rätt energimängd och hållbarhet oavsett typen av bil.


Bilens generator kan ge 80A Varför skulle bilbatteriladdaren "grilla" något i bilen ? En bil batteriladdare ger mellan och 10A. När laddningen i batteriet ökar går spänningen upp och laddströmmen minskar, om laddaren ändå skjuter på med för hög spänning kan batteriet börja gasa, men ingenting i bilen blir fortfarande "grillat".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.