torsdag 7 april 2016

Abax elektronisk körjournal

Godkänd elektronisk körjournal direkt i din mobil eller webbläsare. Stöldskydd till dina bilar via MiniFinder GO spårningssystem. Svensktillverkad krocktestad bilinredning av hög kvalitet till marknadens bästa priser.


Abax elektronisk körjournal

Brett sortiment med garanti och snabb leverans. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Besök en av våra butiker! GPS ger dig full översikt över kilometrarna hos de anställda, allt enligt GDPR.


En rimlig trygghet för dig där du sparar tid och pengar! Track your vehicles, equipment, heavy machinery and tools in one reliable map. Your business gets control, help managing HMRC and GDPR fleet compliance and improved efficiency and costs. En elektronisk körjournal är en smart lösning för alla som använder bil i arbetet.


Som användare av vår elektroniska körjournal ska man inte känna sig övervakad – man ska känna sig trygg. I tillägg levererar företaget elektroniska lösningar för fordons- och utrustningskontroll samt varningssystem för butiker och. Det ger dig översikt över hela arbetsplatsen oavsett var du är.


Elektronisk körjournal. Optimera din flotta och få kontroll över antalet körda mil. Prisexempel på elektronisk körjournal. Om du skriver körjournal för hand så kanske du inte orkar skriva upp alla småresor du gör i tjänsten.


Abax elektronisk körjournal

Med en elektronisk körjournal som loggar alla resor automatiskt missar du ingenting. Nyttja utrymmet maximalt. Få extra starkt ljus i trafiken. Levereras med garanti.


Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Abax elektronisk körjournal

Det är bra för dig och bra för miljön. Sedan starten för två sedan har man blivit marknadsledande och tredubblat sin omsättning. CPO tech road trip företagsbil servicebil Corona elektronisk körjournal 1. Att få inblick i förarens kördata och förarens beteende.


Säkerställa korrekt dokumentation över användningen av kommunens bilar för att undvika att anställda eller kommunen förmånsbeskattas. Underlätta en fordonskontroll som möjliggör effektivisering av driften av bilparken.


Effektivisera din fordonspark med en elektronisk körjournal. Den digitala k örjournalen registrerar alla resor automatiskt och ger korrekt rapportering och pålitlig positionering av dina fordon.


Allt på ett ställe och enligt Skatteverkets regler. Hos oss finns det inte detta kontrollbehov av företaget. ABAX Group har 350. Fantastiska bra konsulter som har kunden i fokus.


Tack så mycket Jimmi Jansson för att du är så kunnig och jobbar på ett professionellt sätt. Används servicebilarna för privata resor? Skenar kostnaderna för drivmedel och fordon? Eller tragglar ni fortfarande med handskrivna körjournaler ? Att föra körjournal manuellt är både svårt och tidskrävande.


För biluthyrning, taxis, och andra verksamheter som behöver elektronisk körjournal, löser MiniFinder Zepto detta och mycket mer! Digital körjournal som är enkel. Resorna registreras automatiskt av GPSjournal när du kör. Spara tid och pengar genom att slippa skriva körjournal för hand och se i vilken utsträckning yrkesbilarna används för privata resor.


Våra elektroniska körjournaler är godkända av Skatteverket. Vi har två olika produkter: Den lilla X-Route dosan loggar automatiskt alla resor i bilen, den färdiga körjournalen förs smidigt över till datorn. Inte att undra på - fördelarna är många. Här får du veta mer om elektroniska körjournaler.


Manuell körjournal. Se till att din manuella körjournal som du tänker använda har plats för alla de uppgifter som nämns ovan.


Den registrerar automatiskt samtliga körningar, både privata och tjänstekörningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.