fredag 19 juni 2020

Strömställare 2 pol

Strömställare 2 pol

Elmateriel från proffs till proffs! Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel. Strömställaren har två neutrala överkopplingsklämmor. Tryckvippströmställare med sockel, vippa och ram av halogenfri termoplast.


Fästskruvavstån 38mm. Tryckfastsatt täckram och vippa är standard. En 2-polig strömbrytare kännetecknas av att den är märkt med och på lampknappen.


En tvåpolig brytare används där det finns krav på att både fas- (L) och nolledaren (N) bryts. Beställ på webben före 17. Korskopplare: Kors: 1: Tänk på att strömställare ska monteras så att tillkoppling sker när knappen är riktad uppåt. Denna är märkt med en och en 0. Används där man har krav på att båda polerna bryts (fas och nolla) eller en 2-fas belastning.


Strömställare 2 pol

Vanligaste områdena för denna brytaren är tex när man har någon form av motor, värmande produkt eller roterande tex en fläkt. STRÖMSTÄLLARE 2-POL 16A SBN216. Aqua Stark Vridströmställare - Pol 16A. Alpinvit, halogenfri med hel bottenplatta.


Strömställare 2 pol

Av slagtålig polykarbonat. Brytare och uttag har helbottenplatta. Dubbla anslutningar per fas. Kompletteras med valfri Exxact-ram. Skruvanslutning av ledarna. Försedd med membrannipplar. Får endast installeras av behörig installatör. Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Vridströmställare. Snabbanslutning Antracit. Med extra överkopplingsklämma för biledaren och försedd med membrannipplar.


Levereras komplett med glimlampa, 2mA, min V. Renova korsomkastare, strömställare med snabbanslutning av ledarna, med integrerad bottenplatta. AX, 250V och med 2st neutrala överkopplingsklämmor. Ingångar för kablar från baksidan genom utbrytningar i bottenplattan eller från alla sidor med hjälp av utklipp i locket.


Produkten är IP(även med kåpan borttagen). IPdå kabeln förs in underifrån. Möjlighet till ytterligare. Se alla Köp direkt. OMKOPPLARE - POL 1-0- KAPSL. En polig strömbrytare bryter samtidigt både fas och nolla till lampan (eller vad det nu är för apparat som skall styras), de är lite udda. Vet faktiskt inte riktigt när man vill använda en sådan, de apparater som kräver dubbepolig brytning kräver ofta säkerhetsbrytare, vilket inte uppfylls av en vanlig dubbelpolig brytare.


Snäppfastsättning av vippa med fästplatta, möjlighet till ytterligare fixering med skruv. Plasten har mycket bra egenskaper gentemot vegetabiliska oljor och ammoniak. Lagerstatus: Ej i Lager. Godkänd för utomhusbruk.


Contura-serien från Carling är en smidig strömställarlösning med flera olika alternativ för färger, kretsar och symboler. Vippomkopplare Pol väg Till - Till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.