torsdag 18 juni 2020

Robotarm byggsats

Byggsats med robotarm. Passar barn från år. Rörlig robotarm med fem leder och gripklo. Lyfter upp till 1g. Unika rörelser som styrs med din sm.

Perfekt för att lära sig mer om robotik och mekanik tillsammans med en Arduino. En byggsats för en robotarm med enkla instruktioner (På engelska!) Perfekt utbildningsverktyg för alla som vill lära sig grunderna i robotteknik. En 5-knapps kontroll ger dig komplett kontroll över armen. Fem motorer styr armen och gör det möjligt för den att greppa, släppa, lyfta, sänka och rotera.


Ta dina första steg in i robotarnas värld och lär dig mer om hydraulik med robotarmen KSRfrån Velleman. Ingen motor, inget batteri. Vattenladdad hydrualik som emda drivkälla.

Rekommenderas från år. Spara i ny önskelista. Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan.


Beställ idag, leverans imorgon! Fri frakt över 399kr. Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Brett sortiment av verktyg. Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Drivs med 4x D-batterier (medföljer ej). Klarar tvära svängar och branta backar. Bekanta tack egen robotarm med fem motorer och fem lederna i världen av robotteknik.


För den som är sugen på att bygga sin egen robot men vill slippa löda finns en nybörjarvänlig byggsats för en 5-axlig robotarm som inte kostar skjortan.

Köp robotarm eller army tank till låga pris. Alltid snabb leverans! Robotnyheter har testat den. Bläddra bland vårt utbud av byggsatser och timber kits.


Idag är det framtiden och alla kan bygga sin egen robotarm ! Utforska hydraulik med denna modell av en robotarm. Med hjälp av den roterbara gripklon kan man lyfta. MeArm micro:bit är en lättanpassad robotarmsats som är utformat för att få barn (och vuxna) att lära sig om teknik och programmering. Kitet har utformats för att vara lätt att bygga och lätt att använda.


Sveriges bästa sökmotor för shopping. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet.


Denna byggsats innehåller alla delar du behöver för att bygga ihop en helt fungerande robotarm, tillsammans med tydliga steg-för-steg-instruktioner på engelska som guidar dig genom hela byggprocessen. Det du behöver tillsätta är fyra D-batterier, en hel del tid och tålamod! ThinkGeek har en liten robotarm i byggsats som styrs med kabelansluten kontroll. Upp till 1gram klarar den lyfta och den har en liten LED-lampa för att kunna lysa upp det du skall lyfta.


Synd bara att den inte går att programmera, då skulle det blivit riktigt roligt. Och sök i iStocks bibliotek efter fler royaltyfria videor med bland annat Arbeta-videoklipp för snabb och enkel hämtning.


Köp nu för leverans så snart som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.