tisdag 9 juni 2020

Relä till extraljus

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser!


Vi har Upp till -50% på Extraljus. Köp Extraljus från kända fabrikat! Sveriges bästa priser. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Gratis att använda! Välkommen till Mitt Biltema. För inkoppling av extraljus. Med relä, kablar, kabelskor, strömbrytare samt kopplingsschema. RELÄ -KABELSATS EXTRALJUS. Diodhusets relä, reläsatser och kablage för extraljus. Till stift på vardera relä kopplas plusmatningen från bilbatteriet, och till stift på vardera relä dras kablar till ett extraljus per relä (beroende på vilken effekt de har).


Principen för detta är alltså samma som det första kopplingsschemat här ovan, dock att och kopplas samman mellan flera relä om man inte vill dra separat kablar till allting.

Samtliga produkter håller hög kvalitet och är fullt kompatibla med vår fordonsbelysning. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


När det gäller LED-ljusramperna så är det endast en kabel med DT-kontakt som ska paras ihop med reläsatsen, det är "Plug-and-play", även extraljus med extern ballast har "Plug-and-play"-kontakter. Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation!


E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Särskilt nyttigt då extraljusen sitter långt ifrån kontakterna. Relä för inkoppling av extraljus.


Dessa är A och A relä för användning i bil. Kan användas till extraljus, strålkastare, LED ramper, signalhorn, fläktmotor, pumpmotor eller andra strömförbrukare.


Med A relä kan du därmed driva upp till st extraljus som förbrukar W styck. EXTRALJUS Detta kopplingsschema beskriver inkoppling av tre extraljus som har en sammanlagd effekt på 3watt. Funktionen består av att extraljusen tänds i samband med att bilens original helljus aktiveras. Det finns även en separat strömbrytare om man väljer att stänga av extraljusen helt och hållet.


Reläna är flera till antalet. Denna kabel-sats fungerar med alla våra LED-ramper och extraljus, kabeln kopplas via 12V system och kan belastas med max 2watt. Kabellängden mellan relä och extraljus är meter, mellan relä och strömbrytare är det meter och från relä till pluskabelns ände är det 40cm.


Alltid snabba leveranser!

Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Monteringsanvisningar av extraljus på bil och andra fordon Anslut kablar.


Minuskälla (-) Denna ska kopplas till en minuspol (-). Finns ingen kopplingsbox, så kan man koppla mot fordonets chassi (jord) eller batteri. Har aldrig sett ett relä med inbygg säkring:S men har den det så bör det ju vara lungt. LED extraljus från Ljusgiganten är utrustade med speciellt framtagna polykarbonat-glas (nästintill okrossbar) som inte spricker vid stenskott och därför behövs inga stenskottsskydd.


LED har till skillnad från övriga alternativ ingen canbus ballast, relä eller glödstrådar som regelbundet måste bytas ut. Jag har monterat upp "Fjärrljus 9", halogen" på min SAAB 9-LINEAR SEDAN 2. Förklara gärna från att jag öppnar påsen till relän till att lysena skiner rejält!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.