tisdag 9 juni 2020

Relä extraljus kopplingsschema

E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Vi har Upp till -50% på Extraljus. Sveriges bästa priser.


Funktionen består av att extraljusen tänds i samband med att original helljus aktiveras. EXTRALJUS Detta kopplingsschema beskriver inkoppling av tre extraljus som har en sammanlagd effekt på 3watt.

Det finns även en separat strömbrytare om man väljer att stänga av extraljusen helt och hållet. När det kommer till att koppla in extraljus med inbyggd ballast däremot har inga "Plug-and-play"-kontakter utan man får skarva dessa med tex. Klicka för att se större bild av kopplingsschema extraljus och kopplingsschema LED-ljusramp.


Oftast så vill man att extraljusen ska tändas tillsammans med fordonets ursprungliga helljus. I den här artikeln går vi igenom hur du kopplar in extraljus med den funktionen. För att smidigt kunna montera extraljus på ett fordon behöver du införskaffa tre stycken huvudkomponenter: extraljus, fäste och reläsats.


För inkoppling av extraljus.

Med relä, kablar, kabelskor, strömbrytare samt kopplingsschema. Har aldrig sett ett relä med inbygg säkring:S men har den det så bör det ju vara lungt. Koppla in extraljus, montera extraljus, kopplingsschema.


Fick råd att köpa ett kabelsätt på biltema med relä osv som. Om ni kollar på kopplingsschemat som medföljer så ser ni hur det är tänkt att.


Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Jag har monterat upp "Fjärrljus 9", halogen" på min SAAB 9-LINEAR SEDAN 2. Förklara gärna från att jag öppnar påsen till relän till att lysena skiner rejält! Ledningssats (reläkablage), enklare utförande, lämplig för inkoppling av extraljus mm.


Levereras komplett med relä på 40A, kablar, kabelskor, säkring samt kopplingsschema. Passar alla fordon med 12V.


Dessa kabelsatser är universal och visst kopplingsarbete kommer att behövas vid montering. Vi ser i bilden att ordinarie batteri, huvudbrytare och säkring finns på plats.


För tydlighets skull har jag här gått ifrån normen för kopplingsscheman, och ritar in de fysiska plintarna också, annars blir det svårt att se vad som är tjocka och tunna ledare.

Reläet är ett enkelrelä. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser! Köp Extraljus från kända fabrikat! Kitet är komplett med Ampere relä, kablage och kabelskor samt säkring.


CachadLiknandeBilden på relät vittnar om att det endast är slutande, inte växlande. Det bästa vore att bryta inkommande styrningar till relät eller om man kan skicka.


Kopplingsschema medföljer givetvis också. Om du köper extraljus, glöm inte att du ska ha ett extraljus med inbyggd positionslampa så du kan koppla ett snyggt glödljus i extraljusen som lyser tillsammans med parkeringsljuset.


O Har stycken sim extraljus med stycken 40a relän, och i lamporna sitter det 1w lampor. Extraljusen monteras i grupp om tre stycken mitt på bilens front.


Och dessa ska kopplas in på en 7, 85:ans modell. Trevligt om man fick några svar ! Säljs styckevis, du behöver två.


En annan typ av relä är växlande relä (växelrelä), då finns det fem stift (eller fler, men då är det inget enkelrelä) istället för fyra och man kan kort säga att ett växelrelä inte går att stänga av, det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.