fredag 19 juni 2020

Pt 100 givare

Givare av hög kvalitet och system för varje applikation och behov. Köp Givare Billigare här. Fri teknisk support och rådgivning, något fler dataprodukter utöver det vanliga. Mellan 8-svarar vi inom signaler!


Välj fritt utförande, kopplingshuvu anslutning, mätelement och noggrannhet.

För alla media som inte blir mer än 400°C varmt, metallomspunnen kabel. PT-1givare med linjär karakteristik Rekomenderad ström vid mätning är kring 1mA. Med mer än års erfarenhet!


Pt-1givare med gänga Mför montage i tex. Generella egenskaper för en RTD- givare är hög noggrannhet och stabilitet, mycket god linjäritet, robust konstruktion med god mekanisk hållfasthet och vibrationstålighet. Regal har stor erfarenhet att kundanpassa RTD givare, och det är vanligast att kunden har en unik variant. PT100-givare, Tinytag.


Spårbart kalibreringscertifikat ingår vid samtidig beställning av instrument.

Logga in för att se prisuppgifter. Den har ingång för både två- som tretrådsgivare. Beställ idag, leverans imorgon! Resultatet presenteras på en LCD-display i antingen temperatur (°C) eller i resistans (Ω).


Batteridrift gör att testning kan göras snabbt och enkelt i både fält och laboratoriemiljö. Kabel till givare av värmetålig typ, den är en meter lång. Köparen betalar frakten. Vi går efter postens portotabell.


Betalning senast fem dagar efter köp. Enkelt eller dubbelt utförande. Kalibreringsstandard: Pt 1klass B enligt DIN-IEC-7(standard) Alt. Termoelement typ J, K eller S enligt IEC 584.


Temperaturgivare används för inbyggnad i maskin eller för kontroll av er process. Rumsgivare, Kanalgivare, Dykgivare, Anliggningsgivare etc. Ett urval av de bästa givarna för bl.


Dessa givare kan användas för de flesta ändamål, exempelvis: luftkonditionering, kalla lagringsanläggningar, i rörledningar, gaser och i maskiner. Jämför med tiokronan på bilden.

Liknande produkter. Ovanst ende r ett urval av de mest efterfr gade givare. Givarens precision gör att den nyttjas i en mängd applikationer där temperaturövervakning med gränslägesfunktioner erfordras. Givarna från olika tillverkare är sinsemellan helt utbytbara och finns i ett antal olika noggrannheter och inneslutningar för att passa de flesta applikationer.


Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen. Dessutom har den en inbyggd dataloger. Meny Alla kategorier. Brand och Övervakning. Pt1givare. Pt -100Ohm RTD- givare med 4-stifts DIN-kontakt. Exempel på användningsområde Yttemperaturmätning på plana ytor eller rör. Denna är givare nr på omkopplaren för val av givare. Slutligen finns tre olika resistiva temperaturgivare monterade på Al-blocket (se Figurth).


Dessa är de objekt vars egenskaper Du skall bestämma i denna laboration. The voltage drop due to the lead resistance has been cancelled out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.