tisdag 12 maj 2020

Wifi styrda uttag

Utomhusuttag med WiFi. Koppla in, lägg till i appen, klart. Styr din utebelysning eller annat med hjälp av detta otroligt smarta uttag. Med en smart utformning så får du en tät kapsling även fast du har en stickkontakt inkoppla bara.


Enkel att installera - ansluts direkt till din WiFi-router. Connect your smart device to local Wi-Fi network and launch NEO app. Find “add new device”in the menu.


Make sure your smart device and NEO Switch are in the same Wi-Fi network. Kommunikationen mellan enheterna sker direkt via ditt befintliga WiFi-nätverk, inga extra enheter behövs.


Här hittar du smarta lampor som styrs med hjälp av app och Wifi. Smarta hem har smart belysning. Anpassa belysningen precis som du vill ha den!


Wifi styrda uttag

I appen kan du samtidigt kopppla 4st Huvudenheter med extraenheter var, detta ger dig möjlighet att totalt styra 20st uttag från din telefon. Perfekt för att slå på och av element, lampor, pumpar, vattenberedare, kylskåp och fläktar i sommarstugan, båten eller i garaget. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Tänd och släck hela huset med en knapptryckning, sätt på värmen automatiskt eller spela musik i alla rum. Börja i liten skala och utveckla allt eftersom.


Kör du Wifi så måste du inte blanda in en RPi Zero Home Assisstant är ganska komplicerat bara för att styra uttag. Ett smart hem hjälper dig i vardagen!


WiFi -styrt utomhusuttag med IP55-klassning. Enkla att installera Du behöver inte vara en teknisk begåvning eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Invänta bekräftelse-sms.


Du kan nu koppla in den elektriska enheten i uttaget och styra den via appen. Du kommer enkelt igång genom att ansluta de wifi - styrda lamporna till ditt trådlösa nätverk. Den lilla enheten utan wifi är föredömligt liten och passar smidigt i alla eluttag, men den stora är rätt klumpig, och byggd så att den inte kan samsas med andra enheter i ett dubbeluttag. Den har i alla fall dubbla nätverksutgångar, så det går att koppla in en dator och en skrivare i de fasta uttagen.


Så du inte behöver bekymra dig om att slå av t. Du kan slå på eller stänga av kompatibla och anslutna enheter i hemmet. Styr din värmepump med hjälp av rösten från sängen så att du får en behaglig start på dagen innan du beger dig ut i höstrusket. WiFi-styrt utomhusuttag med IP55-klassning.


Homeplug (dosor som du sätter i väggkontakten för att få nätverk via ­elnätet) är ett effektivt sätt att få snabb och ­stabil nätverkstäckning i alla rum i huset, utan att behöva dra nätverkskablar eller oroa dig för att wifi-signalen från routern når igenom alla väggar. Det enda du behöver är eluttag.


Wi-Fi, wifi eller wi-fi (eller engelska:, i Sverige uttalat också som ) är en teknik för trådlösa nätverk. Det är ursprungligen ett handelsnamn lanserat av branschorganisationen Wi-Fi Alliance för att beskriva teknik baserade på standarder i familjen IEEE 802. I elcentralen sitter dessutom internetanslutningen så att man kan styra alltihop med en app eller en webbsida.


Det återstår problemet med att man i ett och samma eluttag har anslutit utrustning som man vill styra individuellt, t. WiFi - styrda lampor eller smarta lamphållare i stället. Du kan till och med gruppera enheter och enkelt styra alla samtidigt.


Wifi styrda uttag

Pris och tillgänglighet. Med en repeater utökar du räckvidden på ditt nätverk. Ett nätverk med repeater installerat gör att du njuter av skön surf i alla utrymmen i din lägenhet eller hus.


Sonoff SV är ett litet kort med relä och WIFI -modul. Modulen kan användas för att styra nätanslutna apparater via WIFI. Appar för Android och iOS finns att ladda ner gratis. Devolo hemma all internet.


Styrda av appar De flesta smart-tv-apparater styrs med hjälp av olika appar, som i stort sett är likadana som de appar du laddar ner och använder i din mobil. Varje streamingtjänst, t. Netflix eller SVT Play, har en egen app.


Wifi styrda uttag

Precis som med mobiltelefoner så finns det olika operativsystem i olika tv-apparater, vilket påverkar vilka appar du kan ladda ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.