måndag 11 maj 2020

Solcell biltema

Hyr en del av solen! Vi lanserar nu leasing av solceller och bjuder på första månaderna. Nu kan du börja producera egen el utan att lägga ut en krona. Leasa solceller idag.


Vill du veta om Otovo passar dig? Kontakta oss så berättar vi mer.

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Köp solcellsbelysning för trädgården hos Biltema ! Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. En solcellslampa är alltid en lysande idé.


Vi har ett brett sortiment för alla behov av ljus – både funktion och trivsel. Från att ha varit ett alternativ mest för dekoration, är solcellslampor och annan solcellsbelysning numera självklara val när du ska göra utemiljön mer upplyst.

Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av solcellslampor. Med en solpanel ( solcell ) till husvagnen eller husbilen kan du göra dig oberoende av strömförsörjning från elnätet eller campingplatsernas elstolpar då solcellerna på ett effektivt sätt laddar husvagnens batterier. Jag har köpt mycket från Biltema genom åren, visst ibland funkar det, oftast inte.


Att byta regelbundet känns i mina ögon som helt bortkastat - snacka om att slösa på naturresurser och sina egna pengar. Jag har haft en Biltema solcells ventilator, nu har jag en riktigt. För min del är det färdighandlat på Biltema. Nu har BILTEMA börjat sälja skiljerelä.


Jag har redan införskaffat för 149kr för att öppna och titta i förpackningen. Det är förståss inte ett vanligt skiljerelä typ Skyllermarks.


Jag försöker förstå hur det fungerar, framförallt tillsammans med solceller. Det ska kopplas in mellan startbatteriet. Detta indikerar hur mycket energi solcellerna genererar när de fungerar som bäst, till exempel mitt på dagen en solig dag.


Solceller mäts i kilowattpeaks (kWp). Så, hur mycket behövs? Spara på elräkningen och slipp sladdar och andra besvär - köp en solcellsdriven fontän här! Få upp till 60% i investeringsstöd.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Solpaneler till husvagn och husbil.

Med en solpanel (solcell) till husvagnen eller husbilen kan du göra dig oberoende av strömförsörjning från elnätet eller campingplatsernas elstolpar då solcellerna på ett effektivt sätt laddar husvagnens batterier. Vårt sortiment av solpaneler består av kända varumärken.


Producerar upp till 1W. Använder polykristallina solceller för hög och lång verkningsgrad med stabil uteffekt. Används i kombination med solcellsregulator för t. Därför har vi kompletta solcellspaket där medföljande komponenter är anpassade för att passa ihop med varandra. Kan stickas ner tillräckligt långt i marken för att du skall slippa ta bort den då du klipper gräset.


På BAUHAUS har vi fontäner för både inom- och utomhusbruk i mängder med olika varianter och låga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.