tisdag 19 maj 2020

Slättängsskolan schema

Slättängsskolan 7-är en högstadieskola med fyra till fem klasser i varje årskurs. Vi har i dagsläget ca 2elever. Handbollsprofilen vänder sig till pojkar och flickor från och med årskurs 7. På skolan finns ca 1elever och personal.


Vår kontakt och lärare heter Linda Malmqvist. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Nu är vi på Slättängskolan KRAV-certifierade.


Här kan man se vilka lediga tider som finns i våra idrotts- och fritidsanläggningar. Här kan du som vårdnadshavare bland annat se barnens schema, anmäla frånvaro och ta del av dokumentation rörande ert barn.


Slättängsskolan schema

Logga in på Infomentor. I denna pdf hittar du våra rutiner för synpunkts- och klagomålshantering på förskolor och skolor. Schema : Se vårt schema. Kontakta personal: Till kontaktsidan.


Hög kompetens ger hög kvalitet. På Sparsörskolan går elever från. Här hittar du som student på Skogsmästarskolan scheman. Planeringsschema för.


Slättängsskolan schema

Ett hus, tre skolor – hela världen ryms här Verksamhetsidé. Erikslundskolans verksamhetsidé är att bedriva undervisning som ger bästa möjliga förutsättningar för lärande. För en månad sedan tog IFK Kristiansta Kristianstad HK och Åhus Handboll totalt fyra medaljer på USM-finalerna i Malmö.


Slättängsskolan schema

Linjen buss (Riktning: Ystad Regementet) har stopp avgår från Ystad Station och slutar Ystad Regementet. Trafiken börjar klockan 06:och slutar 18:33.


Här går cirka 3elever i förskoleklass till år 6. Skolan har närhet till. Lomma station är nu invigd! Ni kommer att läsa en bok som heter Nattbuss 198.


Varje fredag ska ni redovisa ert uppdrag för era gruppmedlemmar. Se schemat och grupperna nedan. Det är viktigt att ni tar ert ansvar och gör vad ni ska till varje fredag.


Nyheter från föreningen. Detta gör att vi idag har en lugn skola med god studiero och hög trivselfaktor. Elevhälsoteamet är en stor del i detta arbete.


Arbetet har även resulterat i bättre meritvärden på skolan. Vi söker en studievägledare. Socialtjänsten online Välkommen till chatten där du som boende i Borås Stad har möjlighet att chatta med valda delar av socialtjänsten. Vi hoppas att du som väljer att chatta med oss ska få råd och tips på var du kan vända dig för att komma vidare i dina frågor.


Så var det dax att köra igång brännbollsturneringen för sjunde året i rad! Tycker du att arbetsgivaren eller yrket är intressant, så kan du även se om det finns fler liknande jobb i Kristianstad. Lerbäckskolan är en F-skola med cirka 5elever.


Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av områdesrektor, rektorer och adm. Dessa skall gemensamt ansvara för skolverksamhet ( F-skolår 9).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.