fredag 15 maj 2020

Robotgräsklippare utan kabel

Upp till 60% lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag. En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri. Batterier till din mobiltelefon.


Med en robotgräsklippare får du alltid ett fantastiskt resultat utan ansträngning.

Du kan koppla av och slipper tänka på gräsmattan vare sig du är hemma eller på semester! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Husqvarnas nya robotgräsklippare behöver ingen begränsningskabel. Att behöva lägga ut en lång begränsningskabel runt gräsmattan när man installerar en robotgräsklippare har varit ett nödvändigt. Husqvarna 430X är också en lättprogrammera användarvänlig robotgräsklippare med många smarta funktioner såsom guidekabeln, med vilken den kan ta genvägar.


Automower 430X passar bäst för dig som har en utmanande trädgård men ändå vill ha en vältrimmad gräsmatta utan att behöva anstränga dig. Det handlar om den belgiska startupen Toadi som även de har utvecklat en robotgräsklippare som kan klippa helt utan begränsningskabel.


Istället är roboten försedd med ett flertal kameror med 4K-upplösning och mörkerseende på upp till meter.

Det är utan tvekan den bästa och mest avancerade klipparen, dock kostar den också därefter. Robotgräsklippare – klipper gräset åt dig.


På Jula finns robotgräsklippare för olika tomter och med flera funktioner. Stiga Autoclip 140. Man bara sätter den på gräsmattan, trycker på start och så börjar den klippa. Den fungerar så att när den stöter emot något eller när den känner att det inte finns något gräs under den så vänder den.


Kabeln matas in i ett rör som sitter bakom borren och läggs ut automatiskt allt eftersom du fräser genom gräsmattan. Det är viktigt att man fäster kabeln i något innan man börjar fräsa, annars dras den med under jorden utan att läggas ut. Kabelläggaren är klumpig och jag hade dålig precision. När kabeln ligger precis bredvid en annan kabel i samma kopplingssystem blir den osynlig för robotgräsklipparen som därmed kan passera över den.


Flera av tillverkarna tittar förstås på lösningar där robotgräsklippare ska kunna navigera på gräsmattan utan begränsningsslinga, men i dagsläget blir resultatet för oprecist och robotarna för dyra. Klipptid upp till tre timmar på en laddning. Wifi-stöd Kraftigt litiumbatteri på hela 4Ah.


Deras kommande generation av Automower kommer dock kunna klippa gräsytor helt utan vare sig begränsningsslinga eller guidekabel. Läs mer och hitta en automower som passar dig. Linear stepper motor.


Den vänder inte rakt bakåt utan den svänger enligt ett förutbestämt mönster.

Samtliga robotgräsklippare utom Lizard Soch Wiper Blitz XP är. Lizards och Wipers modeller inte någon avgränsningskabel utan har istället. Du får hela tiden ett bra resultat utan att du. Hitta bästa pris på 1produkter från Husqvarna, Worx, Gardena och fler.


GARDENA SILENO robotgräsklippare är utvecklade med hjälp av års erfarenhet, det gör omsorgen av din gräsmatta så enkel och bekäm som möjligt. Alla modeller finns också tillgängliga i smart-version vilket gör att du kan styra dem enkelt och säkert direkt i din hand med GARDENA smart App.


För att robotdammsugaren lätt ska kunna hitta tillbaka till sin laddningsstation bör du lägga ut en guidekabel. Denna kabel sträcker sig från laddningsstationen och en bit ut på gräsmattan.


Du kan köpa dem i alla butiker som säljer robotgräsklippare. Har felet bara kommit utan att den mänskliga faktorn varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.