torsdag 9 november 2017

Led enduro

Perfekt att ha på styret eller på hjälmen. Snabba leveranser och bra priser. Hitta lägsta pris på Upplevelsen. Enduro Vi har pannlampor, hjälmkit, batterier och alla tillbehör du kan tänkas behöva till din Enduro.


Oavsett om du ämnar driva belysningen via batteri eller direkt på hojen har vi kit och lösningar för dig. Med våra egentillverkade kabelsatser får du sedan full kontroll över din belysning.


BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop. Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. När det gäller belysning, har Endurosporten under lång tid förlitat sig på xenonlampor.


LEDX Cobra Kåsapaket - optimalt led -kit för dig som vill ha rejält med ljus på din enduro LEDX Kåsapaket är ett värsting-kit för dig som gillar att köra enduro i mörkret. Detta är tänkt som ett komplett kit för de som vill köra Novemberkåsan eller andra enduro -tävlingar, men fungerar såklart lika bra för dig som kör ATV, cross eller skoter och behöver mycket ljus.


Ihopsatt av oss på Nizle alla kablar och kontakter monterade på bästa och säkraste sätt. Kabel längden från hjälmen till XT60PLUS kontakten är 150cm. LED extraljus och belysning till MC, ATV och offroad. Ultrakompakt och stöttålig pannlampa.


Led enduro

Natt som dag - låt världen. LEDX Enduro Kit Pro - tre stycken Cobra X-pand. LEDX har lanserat ett nytt enduro -lamppaket med allt som behövs för den mest kräsne enduroföraren.


Led enduro

Med detta kit driver man lampor med ström från MC, en lampa med LEDX-batterier. Tre batterier gör att man klarar hela natten på tex Novemberkåsan utan problem. Amerikanska Jungfruöarna.


Led enduro

Skärmförlängare Enduro. Fungerar utmärkt till både Enduro - och Motocrosshojar och även till mopeder. Finns utrymme för att montera små blinkers. Mycket kraftfull 25W LED belysning med djup reflektor för maximal kastläng av ljuskäglan.


Reflektorns storlek och utformning gör att närområdet ändå är bra upplyst. Kan användas som kraftfull belysning på enduro, skoter, diskret extraljus på bilar etc. Specifikationer: Diod: 1st 25W high intensity Cree LED. Stort utbud av hjälmljus för enduro och motocross.


Köp din hjälmlampa hos 24MX. Här på XLmoto kan du hitta blinkers passande alla motorcyklar. Vi har diodblinkers, mini blinkers, blinkers med glödlampor, relän och motstånd.


Vi har även modellanpassade blinkers för att bibehålla motorcykelns ursprungliga utseende. CICMOD OSAN Universal Motorcycle LED Indicators Turn Signal Light Blinker Marker for Yamaha RRFZFZFZ FJR Fazer XT WR TT-R (Pairs) 4. MX Racing Led Enduro Headlight KTM. EXC 250EXC 300EXC 250EXC-F 350EXC-F 450EXC-F 500EXC-F. Arbetsbelysning Köp LED - arbetsbelysning på Extraljuskungen.


Vi har ett brett sortiment av arbetslampor med ljustekniken LED, specialutvecklade för arbete i olika typer av miljöer och redo att möta de allra tuffaste förhållanden. VISOR led kits for endure taking the lighting of your motorcycle far beyond your expectations.


Vi har LED -armaturer för många applikationer som skapar bättre siktförhållanden och ökad säkerhet i krävande industrimiljöer. Med lång livslängd och upp till års garanti kan du dessutom vara trygg i vetskapen om att vi säkrar belysningen även i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.