onsdag 1 november 2017

Lampfrans

Hej, Jag kan tänka mig att dessa passar din lampfrans - Rocaille pärlor art. Stavar är dock inget vi har i vårt sortiment. Dessvärre har vi ingen möjlighet att ta emot ett materialprov. Skapa bevakning för lampfrans Vi skickar dig ett e-mail när något som matchar din sökning finns till försäljning.


Dekorera lampskärmar genom att leka med kontraster, en silkesmjuk lampfrans kan bli jättefin på en lampskärm av glas. De trearmade lamporna med tygskärm som är så typiska för 50-talet är lätta att fräscha upp, det går snabbt och kräver bara små stuvbitar av tyg. Allt från enkla golvlampor till fantastiska kristallkronor.


Mjuk Och Gosig Finstickad Ljusrosa Halsduk, Retro! Den lilla fick lampfrans till hår men den stora skulle vara mer verklighetstrogen tyckte Valle :) Nu kommer det definitivt att bli fler velourdjur - jag hade glömt bort hur roliga de är att sy!


Lampfrans

Lampfrans blå Lampfrans ros Lampfrans blommor 10. Påskpynt Ljusstake Kyckling 12. Kula Smällkaramell Kulor Kula Stjäma Kula Smällkaramell Stjärna Kinesisk lampa Stjäma Srnällkaramell Kula Miniklockor 13.


Maskot Kanin Katt 14. Vad gäller galaxtoppen som fick följa med på loppis så fastnade jag för tipset om att sätta lampfrans på den men har insett att sådan är svårhittad just på loppis. Får väl jobba med mitt motstånd mot nyproducerat och ta mig till en tygaffär.


Men jag ska bespara svenska folket den troschocken. Varje år när det är Eurovision Song Contest, vill jag skaffa lösskägg, fjäderboa och komma sjunga ut! Tippade" Sanna som 3a - så jag är nöjd med resultatet! Jag är sugen på att köpa textiltryckspapper till skrivaren och göra något kul med detta motiv.


Lampfrans

Dessutom satte jag dit en lampfrans (denna sydde jag dock fast innan jag sydde ihop tygerna). Tid: min Pris: kr, man tager vad man haver.


Kära maken är inramad av en ituklippt overlay från Best Creation. Jag "lagade" pappret med några stygn av svart ulltråd.


Låset och nyckeln kommer från Spellbinders tror jag, de är inkade med Distress- vintage photo. Den här LO:n kom till i ren frustration! Vi hade precis fått hem Willes fotografier som vi tagit i en atelje.


Lampfrans

Då upptäckte jag att den sista kniven i skärmaskinen började bli slö. På kvällen var vi bjudna till kusin P och gudbarnen. Deras mor och hennes mor, bror och svägerska var också med så vi blev pers. Goodiebag med lite olika utstyrsel, men då jag fick glasögon med lång lampfrans framför såg jag inget och de hade en förmåga att åka in i näsan när jag andades.


De fick agera diadem istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.