torsdag 2 november 2017

Kontaktdon bil

Oavsett om du köper en ny eller begagnad bil så hjälper vi gärna till även med detta. Tillsammans med If Skadeförsäkring AB har vi utvecklat skräddarsydda försäkringar. Snabb och smidig privatleasing. Steg för steg, så här går det till.


Har du frågor kring Carplus?

Svar på de vanligaste frågorna. Ställ frågor om vår privatleasing. Se alla Nissan hos CarPlus. Modeller från Micra till X-trail.


Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Få tillgång till våra erbjudanden och nyheter först med vårt nyhetsbrev. Läs mer om modellerna här!


Stryktåliga och vattentäta kontaktdon perfekta för skarvning av kabel i utsatta miljöer.

Tätningar medföljer. För kabeldiameter: 75–mm². Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan. Försäkra dig om att du väljer rätt el-kontakt till din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer i regnr-boxen högre upp på sidan.


Genom att göra detta visas endast de el-kontakter som passar just din bil. Elektriska kontaktdon består av en handel och en hondel som används för att skapa en anslutning mellan enhet och kabel. Handelen, hankontakten är den del av kontakten som har metallstift.


Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Flerpoliga kontaktdon. Info Köp: Skarvuttag hona för bil 21mm. Utmärkt för kabelskarvning i utsatta miljöer! Med Hamrons vattentäta kontaktdon kan du skarva kablar i fukt- och väderutsatta miljöer utan att behöva oroa dig.


Kopplingarna har två stift och består av han- samt hondel. Den passar kablar med kabelarea 35-mm². Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Här hittar du vårt sortiment av kontakter, kopplingar, batterikablar, batteriklämmor, förgreningar, och skarvar för volt.

Här finns också V-kontakter och uttag, även kallade ciggkontakter och cigguttag, samt förgreningar till bilens V-uttag. Betala för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats. I princip bör man skilja mellan kontaktdon som används i befintliga stickkontakter och sådana som kan monteras i efterhand i bilen.


De material som används är utvalda på ett sådant sätt att de säkert klarar de ofta högre termiska belastningarna från motor- eller avgasvärme eller solljus samt de mekaniska utmaningarna genom vibrationer och stötar. De flesta typer av vanliga kontakter för ljud och bil ström, labb och hifi och data.


Kontakter, kontaktdon och tillbehör. Flera formfaktorer som curkulära kontakter och fyrkantiga kontaktdon. El i bilen Alla produkter (1produkter) Batterifrånskiljare Carwise. Produkttyp: Batteriströmbrytare.


Bilar med Typ 1- och Chademo-kontakt kan ladda på 230V Schuko, Typ 1-kabel och Chademo-laddstolpar. Köper du en Typ 2-till-Typ 1-kabel kan du även ladda på stolpar med Typ 2-uttag. Köper du lämpliga adaptrar kan du även ladda från 230V CEE och 400V trefasuttag.


Se vårt stora utbud av produkter inom Bilel. Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst. LED-ramper är en produkt som gör mörk landsvägskörning mindre tröttsam och speciellt säkrare under den mörkare delen av året.


LED-rampen är en extra ljuskälla utöver bilens vanliga strålkastare. Enkel montering och passar i stort sett alla slags bilar, husvagnar, båtar eller lastbilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.