tisdag 7 november 2017

Elmotor båt batteri

Försäljning – Reparation – Service. Kundanpassade lösningar. Kontakta oss på Sverull idag. Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till 60% lägre pris hos oss!

Beställ enkelt online idag. Tänk på att batterier måste laddas efter varje tur och de är tunga att bära även om man inte ska långt från bryggan. Hur stort batteri behöver jag till båtens elmotor?


Fyra råd: Köp alltid över 100ah. Köp ett batteri av hög kvalitet från t ex Moll, Tudor eller Varta. Köp inte batteri som är gjort för startmotorn till bil. Avancerad energilagring.

SMART LITHIUM är det bästa batteriet för elmotor till båt. DRIVE finns för alla storlekar på båt och elmotor. Från den vanliga trollingmotorn via mer avancerade frontmoterade elmotorer upp till riktigt stora batterier avsedd för inombordare.


Elmotorer till båtar, du hittar dem hos Biltema! Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Men har du en större båt och tänkt köra många timmar och på full fart så behövs ju lite större batteri. Vilket du väljer spelar kanske mindre roll, men Biltemabatterierna brukar inte vara dåliga (har själv flera 100Ah som förbr. sedan fyra år) och de har dessutom väldigt friskostiga reklamationsregler och garantier. Det beror helt på hur stor batteribank vi kan få in.


Det finns marina litiumjonbatterier som L. Batteribanken är, på elmotor-språk, din tank. E som är byggda för att användas på båtar. Minst lika viktigt att tänka på som storleken är elmotorns räckvidd.


Hur långt du kommer innan batterierna behöver laddas avgörs bland annat av hur fort du kör, motorns effekt, batterikapacitet och båttyp. Biltemas AGM-batteri däremot är ett bilbatteri konstruerat för stora men kortvariga strömuttag.


Om du väljer ett AGM-batteri så ska det vara konstruerat för marint bruk.

Dubbla batterier till elmotorn - Koppla? Val av batterier till elmotor? Tömmer man batteriet helt har det en tendens att "dö", så aldrig tömma dem helt.


Li- batterier är betydligt dyrare men där kan du dra ut nästan alla Ah utan att de åldras i förtid. Kom bara ihåg att laddaren måste vara inställd på Li.


Om du ska bära batteriet till och från båten ofta så är nog ett Li att föredra. Vid beställninng innan kl 17. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Handla på Mediamarkt.


Torqeedo är en revolutionerande elmotor för båt. Motorn har inbyggt batteri, låg vikt, är lätt att fälla ihop och är mycket stark. Bra batteri till elmotorn, vi har dom på lager! I vår webshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare.


Hos oss finner du även batteri till hörapparat, kamera, mobiltelefon, gps m. Vi har batterier för olika användningsområden och för alla olika typer av båtar. Har du några frågor kring vad du ska välja så är du varmt välkommen att kontakta oss. Utrustad med åtta hastighetslägen (varav tre går bakåt), vinklingsbart gashandtag, batteriindikator, och ett motorfäste ställbart i sju olika vinklar. Minn Kota erbjuder elmotorer för alla typer av båtar.


För dom mindre båtarna mellan 3-meter finns den prisvärda Endura Cserien med batteriindikator. Rekommendationer inför köp av elutombordare. Se till att välja en elmotor som uppfyller dina krav. Viktiga parametrar att tänka på är storlek och vikt på din båt samt storlek på batteri och hur länge du vill kunna färdas med din elmotor.


Vi erbjuder kompletta el-drivna motorpaket. Här hittar du din nästa elmotor till båten. Med elinombordare får du en effektiv, förnyelsebar och varaktig energikälla ombord.


GreenStars väl utprovade och kompletta elmotorsystem är dimensionerade för att leverera maximal kraft och driftstid. Kraftfull, ljudlös och säker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.