onsdag 8 november 2017

Elektronisk transformator halogen

Billiga lampor online. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt vid köp över 300kr och möjlighet till retur i butik. Delbetala i upp till månader.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Beroende på modell är ytterligare komfortfunktioner möjliga, till exempel en sekundärsida kortslutnings, överbelastnings- och tomgångsskyd samt en mjukstartfunktion som är skonsam för lampan.


Köp Halogentransformatorer online på kjell. Majoriteten uppfyller skyddsklass II och kommer med både överhettnings, kortslutnings- och överbelastningsskydd. Välkommen till oss! Skruvanslutning för kablar.


Elektronisk transformator för V halogenlampor. Dimringsbar med dimmer för elektronisk transformator. Slimmad lågprofiltransformator som bygger enbart mm på höjden och har integrerad dimmer med kortslutnings, överbelastnings- och överhettningsskydd samt mjukstart. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Dimbar med fram- och bakkantsdimmer. Inbyggt överbelastnings, kortslutnings- och överhettningsskydd.


Transformator för V-halogenlampor (AC) som klarar en belastning från till W. Dubbelisolera IP20. Ej lämplig för användning med LED-lampor. Mått: 108x33xmm. Her finder du halogen transformatorer med forskelligt output!


Se udvalget af halogen transformere med spændinger på bl. W, 70W og 300W - Hurtig levering!


Elektronisk transformator halogen

W elektronisk halogen transformator – effektområde: till 1W inklusive AMP distributör och 2V matningskabel: Amazon. För strömförsörjning av 12V halogenlampor. Med dragavlastning på primär och sekundärsidan.


Halogenlampor drivs antingen av en elektronisk transformator (som ofta är lätt och avlång) eller en järnkärnetransformator (i regel stor och tung). Därför finns det två anledningar till att de gamla transformatorerna till halogenlamporna inte fungerar tillsammans med ledlampor. Vissa LED-armaturer, ljuskällor och dimrar kan ha. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Elektronisk transformator halogen

Osram elektroniska transformator kan användas för lågspänd halogenbelysning. Osram HTM Halotronic är extremt kompakt, universalt dimbar, och kan lätt användas I svåra installationer.


Om du använder Osram HTM 150VA 230V kan du ansluta 3-Halogenlampor. Om du vill ha ett driftdon för 50W-150WW Halogenlampor, då är detta produkten för dig! Vid användning av elektronisk transformator, observera att max längden mellan transformator och armaturen är meter per ledning. Automatiskt skydd mot överlast, kortslutning och överhettning.


HALOTRONIC-COMPACT – HTM, HTN. Alldimringsbar elektronisk transformator för 12V halogenbelysning. Professionell kvalitet, god service, och snabba leveranser! Litet format gör den lämplig för inbyggnad i möbler, speglar och andra platser där utrymmet är begränsat.


Elektronisk transformator halogen

En utgång på sekundär sidan, ledningslängd 3-m. Levereras med eller utan sladdställ på primär och sekundär sida. Se vores udvalg, og find en elektronisk transformer efter dit behov.


En elektronisk trafo sikrer at strømmen til dine halogen spots og lamper, hele tiden er i den rigtige størrelsesorden. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så kontakt kundeservice på tlf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.