torsdag 7 september 2017

Pt1000 givare tabell

Pt1000 givare tabell

Köp Givare Billigare här. Tabellen ovan gäller för industriella Pt 1givare som har resistansen 1ohm vid 0°C. Passande för mätning på alla media som inte blir mer än 200°C varmt.


Generella egenskaper för en RTD- givare är hög noggrannhet och stabilitet, mycket god linjäritet, robust konstruktion med god mekanisk hållfasthet och vibrationstålighet. Kvalitetsmässigt i nivå med andra givare på marknaden, men till ett helt annat pris! Vi fokuserar på att hålla produkterna i lager, och leverera snabbt, oftast samma dag eller dagen efter order.


Hittade i en tabell att motståndet ökar med 39kOhm för varje graders tempökning. VP att tro att det är grader varmare ute och sänka framledningstemperaturen.


Metallen ska ha en lång livslängd vid de tänkta temperaturerna. NTC- givare är inte lika definierade som t. Parade givare och försäkran om överensstämmelse enligt tyska.


Diagram: Pt 1characteristic. Tänk på att denna kapsling är helt tät, monteras den på en yttervägg så är det en stor fördel att sätta distanser mellan vägg och kapsling så att den inte värms av väggens värmeläckage. Temperatures in multiples of ten can be found down the left axis, whilst for more precise readings you must move along the horizontal axis between one and nine.


Platina-chip temperatursensor av SMD konstruktionstyp är det självklara valet för automatisk montering av elektroniska PCB i storskalig produktion. På grund av sin ringa storlek, (SMD) kan den appliceras på en väldigt liten yta. Pt1inom området °C.


Givare av hög kvalitet och system för varje applikation och behov. Vi har ett brett sortiment av allt inom givare och kontakter till din bil. Relaterade produkter. Kompressor, Thermia TH-ZH21K4E-TFD.


När du ska ansluta en tretrådig givare, använd E Aoch B4. Om dina givare har andra färger, vänligen kontakta leverantören av givaren. Your pt1thermometer is tested against a known reference standard and a certificate of calibration is produced.


For a high accuracy instrument such as our pt1model we offer a ukas calibration service. The sensitivity of a standard 1Ω sensor is a nominal 0. RTDs with a sensitivity of 0. C, as well as a variety of others, are also available. Jämför produkt 3SEK Exkl. Data-analys – grafer, tabeller, onlinemätning Övervakning 24.


Pt1000 givare tabell

Den är framställd av ett halvledarmaterial, till exempel en enkristall. Temperaturgivare används för inbyggnad i maskin eller för kontroll av er process. Givardelen har clips vilket gör den enkel att montera.


Externt dykrör kan monteras. Rumstemperaturgivare, passiv givare för avkänning av rumstemperaturen i värme, ventilations- och luftbehandlingsanläggningar. Givare termostater och hygrostater COgivare Analog. För mätning av rums- och utetemperatur.


Pt1000 givare tabell

Läs mer Läs mindre. Instrumentet kan justeras och kalibreras vid och 100`C. Pt refers to that the sensor is made from Platinum (Pt). Anliggningsgivare med kabel. Dykgivare inklusive dykrör. C - Produkten tillgänglig hos Transfer Multisort Elektronik. Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Denna webplats stöder inte Internet Explorer. Det finns många olika typer av givare att välja mellan vid mätning av temperatur.


Termoelement är det vanligaste typen av temperaturgivare. Den används där låg kostnad och stort arbetsområde är viktigt och hög noggrannhet inte är ett krav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.