torsdag 7 september 2017

Lampa sensor inomhus

Prisgaranti på allt, snabb leverans. Hundratals av kända varumärken. Produkter för byggprojekt överallt. Alla sorters belysning. Snabbt, enkelt och prisvärt. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor.

Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Ingen separat sensor som behöver monteras eller anslutas till belysningen – allt är inbyggt i ljuskällan. Läs mer om de olika lamporna för att se vilka temperaturgränser de klarar och hur stora avkänningsområdena är.


Lampa med skymningsrelä Här hittar du sensorlampor som du exempelvis kan använda i vägglampor och annan. LED- lampa med skymmningsrelä från Star trading. Med inbyggd ljussensor tänds denna lampa automatiskt när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust.


Lampan tänds när sensorn känner av att ljuset är under lux. Skräddarsy belysningen med BAUHAUS alla skymningsreläer.

Använd dig av rörelsesensorer för att hålla hemmet tryggt när mörkret faller på. Ansluts till ett eluttag och tänds vid strömavbrott med ström från batteriet i sekunder, så att lampan lätt kan lokaliseras och användas som en behändig nödficklampa. HF- sensorer används oftast bara inomhus, eftersom de fungerar bäst där.


Billiga lampor med inbyggt skymningsrelä eller rörelse sensor. Om grannens katt tar en genväg över gården varje kväll kan det bli irriterande om man har utebelysning med en sensor som reagerar på allt som rör sig. Då kan det vara en idé att välja en rörelsedetektor lampa med reglerbar bevakningsvinkel, alternativt med en smart sensor som kan skilja mellan människor och mindre djur som normalt rör sig utomhus.


Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Lampor och belysning till hela hemmet.


Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor. Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus. Dagars Gratis Retur.


Säkra och snabba betalningar. På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Beställ online idag. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Dubbla sensorer för bättre funktion. Det tar ett par dagar för lampan att justera sensorerna och fungera korrekt.


Praktisk inomhuslampa med sensor som släcks automatiskt enligt förbestämd tid på timern. Tid och ljuskänslighet kan ställas in.

Sensorn registrerar rörelse i 360°. För skåp och lådor. Placera magneten i stomme eller karm och lampan i låda eller dörr. När lampan kommer i kontakt med magneten släcks lampan.


Magnet och lampa fästs med dubbelhäftande tejp på baksidan av respektive del. Perfekt på garageuppfarten och altanen!


Energisnål och batteridriven belysning som utrustats med integrerade LED-dioder, rörelsevakt samt ljussensor som hindrar att den tänds dagtid. Dessutom finns ett blinkläge för att skapa extra uppmärksamhet.


Det enda du behöver göra är att ladda ner vår app, ansluta dina smarta lampor och vara uppkopplad på hemmets wifi. Anpassa belysningen efter smak och sätt stämningen i rummet.


I våra varuhus hittar du taklampor, bordslampor, dekorationsbelysning och fönsterlampor. Vi skaber kvalitetsprodukter i et cool dansk design. Vägglampor är ofta en väldigt underskattad typ av belysning i våra hem, men det är också en av de mest mångsidiga lamporna.


Med en väl vald vägglampa inomhus kan du verkligen lyfta inredningen och skapa en dynamik i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.