onsdag 6 september 2017

Körjournal abax

Svensktillverkad krocktestad bilinredning av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Brett sortiment med garanti och snabb leverans. Nyttja utrymmet maximalt. Få extra starkt ljus i trafiken.


Levereras med garanti. Smidig och effektiv elektronisk körjournal för alla bilar. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


ABAX use GPS technology to provide user-friendly tracking services. Track your vehicles, equipment, heavy machinery and tools in one reliable map.


Your business gets control, help managing HMRC and GDPR fleet compliance and improved efficiency and costs. När du loggar in på din ABAX Triplog kommer du direkt in i din körjournal, om du har resor registrerade. Systemet kommer visa dina sju senaste dagar som standardläge.


Körjournal abax

De lägger även stor vikt vid att skydda de personuppgifter som samlas in, så att alla medarbetare ska känna sig trygga och säkra. Körjournal från ABAX. Sveriges mest köpta elektroniska körjournal.


Världsledande GPS-teknologi som effektiviserar bilparker. Vi på ABAX lägger stor vikt vid integritet när vi utvecklar och skapar våra produkter. Som användare av vår elektroniska körjournal ska man inte känna sig övervakad – man ska känna sig trygg. Har du en förmånsbil eller en privatbil och använder bilen privat ska man inte behöva synas hela tiden – med ABAX Triplog är det du som bestämmer vad som syns för administratören.


Prisexempel på elektronisk körjournal. Vissa elektroniska körjournaler kan även ge information om drivmedelsförbrukning. Det kan vara användbart för anställda som har högre bränsleförbrukning på tjänsteresorna än vid privatkörningen, till exempel om de kör en bil i tjänsten som har släpvagn eller är tungt lastad. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt.


Besök en av våra butiker! ABAX mission är ”Solutions provider for the connected workspace”. Information Fördelar. ABAX Hantverksdata i samarbete med Abax erbjuder en elektronisk körjournal och GPS-spårning för utrustning.


Det ger dig översikt över hela arbetsplatsen oavsett var du är. ABAX är ett av de ledande företagen i Europa inom segmentet telematik och IoT.


Vindelns kommun har infört ABAX elektroniska körjournaler Syfte ABAX elektronisk körjournal införs för att A. Säkerställa korrekt dokumentation över användningen av kommunens bilar för att undvika att anställda eller kommunen förmånsbeskattas. Underlätta en fordonskontroll som möjliggör effektivisering av driften av bilparken.


Körjournal abax

Om du skriver körjournal för hand så kanske du inte orkar skriva upp alla småresor du gör i tjänsten. Med en elektronisk körjournal som loggar alla resor automatiskt missar du ingenting.


Regler och lagar kring körjournal. Däremot är det ett viktigt bevismedel vid till exempel en revision från Skatteverket. En körjournal kan se ut på flera olika sätt.


Det finns ingen lag på att ett företag ska ha en körjournal. Den kan både vara en journal på papper men även vara i ett elektroniskt format. Digital körjournal som är enkel.


Resorna registreras automatiskt av GPSjournal när du kör. Spara tid och pengar genom att slippa skriva körjournal för hand och se i vilken utsträckning yrkesbilarna används för privata resor.


Körjournal abax

I vårat företag har vi elektronisk körjournal av märket ABAX och jag tycker det fungerar jättebra, dessutom har de flesta förmånsbilar och då funkar detta med privatmil jättebra. Hos oss finns det inte detta kontrollbehov av företaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.