onsdag 13 september 2017

Exxact led universaldimmer

Handla online hos Elbutik. Perfekt för utanpåliggande. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Exxact led universaldimmer

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Vid reglering av bakkantstyrd LED lampa (RC) 4-200VA. Framkantstyrd LED lampa (RL) 4-40VA.


Exxact led universaldimmer

Till- och frånslag via tryck på vre. EXXACT LED UNI DIMMER 400W VIT. Den har också mjukstartsfunktion, kortslutningsskyd överlastskydd och skydd mot överhettning. Kan trappkopplas tillsammans med trappströmbrytare.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Stora byggvaruhus med Drive-in. Vi på LEDshopen har lång erfarenhet av att dimra LED ! En dimmer som är helt universal och klarar dimbara LED 230V som både ska styras bakkant eller framkant.


Automatisk avkänning av lasten och möjlighet att manuellt ställa in typen av last. Dimmern kräver ingen nolla och går att trappkoppla. LED -lampa IPsom monteras på insatsen och en ljusledare som monteras på centrumplattan. Transistordimmer för reglering av glödljus, halogenlampor och de flesta typer av transformatorer (C).


Ljuskällan är en 10W ledmodul från Ifö. Jag gjorde ett försök att ställa in den men har ingen aning om det blev rätt. Lyckligtvis ger mitt liv inte tillräckligt utrymme att pilla med dimmers hela dagarna. Den dimmrar LED problemfritt, både i befintliga installationer och när den installeras i samband med nyproduktion.


Det finns även med LED-belysning, som tänds automatiskt när belysningen inte är på, så att dimmern syns i mörkret. Vri trappfunktion i kombination med strömställare. Kompletteras med ram. Vriddimmer för ljusreglering av glödljus, 230V halogenlampor (R) och de flesta typer av elektroniska transformatorer (C).


Till och frånslag via tryck på vred. Möjlighet till trappomkastning. Bland vårt utbud av dimmer exxact finner du bland annat transistordimmer, tyristordimmer, universaldimmer, LED dimmer, Tryckdimmer, Kombidimmer, Krondimmer, Reglerdon och klokit för samtliga av våra dimmers. Exxact Wiser LED vriddimmer, blåtand.


Det går inte att blanda induktiva-och kapacitiva belastningar. Universaldimmer 5-3W. Kan dimra alla typer av ljuskällor. Valfri inställning av minnesfunktion.


Redan med den första produkten får du många fördelar jämfört med det traditionella alternativet, med enklare inställningar och ljusanpassning, och ju fler produkter du adderar ju fler fördelar får du. Med tryckströmställare. W 230V halogenlampor 40. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Olika trafo kan ej blandas, skruvanslutning. XL-BYGG Palms Byggvaror 0. Det gäller både för befintliga installationer som uppgraderas och vid nybyggnation.


Om du söker efter en dimmer exxact så har vi ett brett utbud specifikt framtagna för att vara de mest kvalitativa och hållbara på. Bakkants- eller unidimmer skal användas.


Exxact led universaldimmer

En universaldimmer med multipla ingångar för styrning genom strömställare, återfjädrande tryckknapp eller rörelsevakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.