onsdag 13 september 2017

Batterieliminator

Batterieliminator

Batterieliminator 990. Energisparande teknik som gör att batterieliminator n drar minimalt med ström när den inte har någon förbrukare inkopplad. Kortslutningsskydd. Det enda du behöver göra är att ansluta batterierna till dina batteridrivna produkter och koppla in kontakten – smart och enkelt.


Levereras med transformator och kabel. Den vanligaste och den mest energieffektiva är den switchade typen. Vi erbjuder ett stort utbud av switchade batterieliminatorer i kompakt format och låg standby-förbrukning. Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan.


Batterieliminator

Ordet batterieliminator används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter. Det kan även användas i mer formella sammanhang.


En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater. Strömförsörjer och laddar. Passar en mängd olika produkter. Stabiliserad utspänning.


Köp DC-kontakter online på kjell. Med denna batterieliminator kan man enkelt ansluta saker som LED-ljus till en permanent strömkälla.


Med en batterieliminator spar du pengar genom att inte behöva köpa batterier. Den här eliminatorn är IPklassad och kan sitta utomhus. IPinnebär att den är petskyddad mot föremål större än mm. Kompakt nätadapter med minimal standby-förbrukning.


DC-pluggen 1grader. Polaritet: plus i mitten. Mått utan väggkontakt (BxDxH): 28x73x40mm. Kabeln är 8m lång. Eliminatorn har tre utgångar. Perfekt för att sammankoppla utav våra ljus med AAA-batterier. Logistisk information. Produktspecifikation. Istället för att strömförsörja värmevakten med batterier kan man använda tillbehören batterieliminator och strömkabel. Anslutningskabelns färg. Med hjälp av dessa får värmevakten ström via ett vanligt vägguttag.


Ladda hem produktbladet här nedan för att se hur anslutningen görs. En batterieliminator eller nätadapter innehåller en transformator och en likriktare som tillsammans ger en spänning som motsvarar den spänning batterierna ger och eliminerar därmed behovet av batterier när det finns möjlighet till nätanslutning.


Batterieliminator

Adapter batterieliminator. Här hittar du de flesta typer av batterier, både alkaliska och litium. Allt från standard batterier till specialbatterier och uppladdningsbara batterier. Den levererar lågspänd (av ord) Vill du få tillgång till.


Perfekt att använda till blockljus, eller dekorationsslingor. Med Denna kan du koppla samman tex Ljus till en strömkälla. Ett laptopbatteri är livsnödvändigt till din bärbara dator, se då till att du alltid har ett bra och nyladdat batteri så du slipper bli irriterad för att laptoppen slutar fungera mitt i ett arbete eller en bra film. Sveriges bredaste gasolsortiment!


Du kan driva produkter som drivs av 2st AAA-batterier med denna eliminator. STV6Kattskrämma. Avsedd för inomhusbruk. Sladden kan ligga ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.