fredag 15 september 2017

Batteridriven ljusslinga

Skapa en stämningsfull jul med julstjärnor, adventsljusstaker och ljusslingor! Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Dekorera ditt hem med en ljusslinga från Ellos. Upptäck vårt sortiment av ljusslingor.


Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård! Toppkvalitet till kanonpris. Batteridriven ljusslinga för inomhusbruk!


Ansluts batteridrivna ljusslinga ger en stämningsfull belysning – perfekt att dekorera i fönstret eller ovanför sängen med. Bara fantasin sätter gränser! Med en batteridriven ljusslinga kan du snabbt och enkelt skapa ljusdekorationer både inom- och utomhus.


Det bästa är att du kan placera den var du vill, inga eluttag behövs. Perfekt som dekoration till exempelvis din dukning eller i en ljuslykta för extra mysfaktor.


Ljusslinga Glänsa m, 1LED Transformator ingår Varmvit. Du kan välja en ljusslinga som ansluts till vägguttaget eller drivs med solcell eller batteri.


På en del ljusslingor är dioderna helt rena, andra är utsmyckade med figurer. Flera har lampor med design som liknar glödlampor, det finns transparenta och färgade. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Styr eluttag, lampor etc. Varje stjärna rymmer en integrerad ljuskälla. Vacker ljusslinga med papperslanternor.


Batteridriven ljusslinga

Kan både ligga på bordet som en del av dukningen, hänga i taket eller dekorera en spegel – bara fantasin sätter stopp. Ljuskedjan är batteridriven därför lätt att flytta runt, då du inte behöver tänka på ett eluttag. Den är också riktigt fin på altanen eller i trädgården på sommarkvällar.


Batteridriven ljusslinga

Ordinarie pris kr) Spara som favorit. Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon! Då har du kommit helt rätt!


Letar du efter produkter inom julbelysning ? Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga.


Självklart hittar du ännu fler produkter inom julbelysning i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB ! Stort utbud av ljusslingor. Förhöj mysstämningen i hemmet med en ljusslinga!


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. IP44-klassad och kan vara utomhus. Drivs med 4x AA-batterier (ingår ej).


Lys upp vintermörkret med en vacker ljusslinga och skapa en stämningsfull och hemtrevlig känsla. Den batteridrivna ljusslingan är enkel att vira fast och hänga upp där du vill ha lite extra mysbelysning. Våra kopplingsbara ljusslingor gör att du kan koppla samman många slingor till önskad längd.


Välj mellan fast, vandrande eller blinkande sken, olika antal lampor och färg på lampor samt kabel. Glöm inte att dubbelkolla hur ljusslingan drivs så att du köper en batteridriven eller eldriven beroende på vad du ska ha den till.


Batteridriven ljusslinga

Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.