fredag 8 september 2017

Båtsystem ankarhållare

Ankarhållare med låsning, för rundad akter, max kg. Här hittar du mängder av produkter som t. Monteras på akterspegel eller badplattform. Lämplig för ankare upp til 15kg.


Väl avrundade, inga vassa kanter. Tillverkade av handpolerat syrafast AISI316-rör. Passar alla typer av ankarspel. Att välja ankarhållare eller ankarrulle är ett jobba som kräver mycket av den som installerar, oftast i kombination av ett ankarspel.


Man tänka på vilket ankare man har, hur mycket utrymme finns på plasten som man ska montera på, hur långt ut ska hållaren sticka ut från båten så inte ankaret slår i skrovet mm. Peke med integrerad ankarhållare. Seglar ni med gennaker, har stävankare och dessutom önskar montera en stege för att smidigare komma på och av, är detta peket för er. Klassisk och stilren design med integrerad ankarhållare för ankare upp till kg.


Fäst med två beslag samt ett justerbart stävstag. Fäste för m² gennaker medföljer som standard. Experter på marin utrustning.


Vi har det mesta inom marin utrustning, så som stegar, peken, badplattformar och dävertar, samt ett mycket brett och genomarbetat belysningssortiment. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Båtsystem ankarhållare

Rejäl ankarhållare för montage på akterspegel. Smart låsfunktion som förhindrar att ankaret slår mot aktern i uppfällt läge.


Lägg i varukorg Denna webbplast använder cookies för att förbättra din upplevelse. Båttillbehör för hållbar komfort. En båtratt finns i rostfritt, med eller utan foambeläggning.


Båtsystem ankarhållare

Den är väl avrundad och har inga vassa kanter. Denna ankarhållare är lämplig att montera på badplattform och den passar alla typer av ankarspel. Hållaren är väl avrundad och har inga vassa kanter. Köp Dubbel ankarvippa för ankarhållare från oss på Marinaman.


Seglar du med gennaker, har stävankare och dessutom önskar montera en stege för att smidigare komma på och av, är detta peket för dig. Peket har en klassisk och stilren design med integrerad ankarhållare för ankare upp till kg. Motorbåtspeke med integrerad ankarhållare Fun Visa mer.


Båtsystem Stainless Hopp i land peke i rostfr Visa mer. MCS- eller M6S-skruvar. Justerbar ankarhållare i rostfritt stål från Visa mer. Hos Watski hittar du ett brett sortiment av produkter till ankring.


Till exempel Rocnas ankare, som kommer med livstids garanti mot brott. I Watskis sortiment hittar du även ankarkätting, färdiga ankarlinor samt ankarspel till din båt.


Båtsystem ankarhållare

Stoppar du undan ditt ankare i kölsvinet eller låter du det hänga redo på däck? Här har vi samlat tillbehör som underlättar handhavandet, såsom ankarhållare, ankardävert, kättingkorg och kättingkrokar.


I över år har företaget stöttat både båtbyggare, reparationsverk och slutkunder. De erbjuder båtutrustning som gör livet ombord lättare och trevligare – oavsett om du är en ensamseglare, en motorbåtsälskare, en tävlingsseglare eller bara älskar att.


Ställbar stötta för reglering av ankarets utfall samt ställbar ankarrulle för anpassning till ankarets storlek. BY BÅTSYSTEM Rostfritt syrafast stål AiSi 3Stainless steel AiSi 3Vi har alltid en ankarhållare som passar till just din båt, för fast eller rörligt montage.


Vi hjälper dig med rätt val. We have always an anchor holder that fits your boat, with fixed or adjustable mounting. We will help you for the right choice.


Vår affärsidé är att erbjuda de bästa båttillbehören till de bästa priserna med ett bassortiment av kvalitativa peken och badplattformar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.