onsdag 3 augusti 2016

Anslutningsklämma

Anslutningsklämma

Anslutningsklämma Wago 221. Kompletterande produkter i samma serie. Klämmor i 221-serien med 5-ledare för alla kabeltyper. Omgivande drifttemp.


Från den klassiska sockerbiten till Wago toppklämmor och öppningsbara snabbklämmor. I vårt sortiment av anslutningsklämmor hittar du även Scotchlok fuktsäkra skarvklämmor, av branschen även kallade fiskögon, som skapar en fuktsäker skarv av telekablar och andra signalkablar. Visa mer Visa mindre. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Används vid förläggning av golvvärmefolie för att koppla ihop installationskablarna med folien. Stort urval av anslutningsklämmor för alla typer av ledare från Phoenix Contact. ANSLUTNINGSKLÄMMA hos ELDIREKT.


För mm och mm skensystemet SSoch SS20. Kopplingsklämmor för runda kopparskenor. För extra anslutningar på standardskenan, för äldre centraler utan frånskiljbar jordledarutrustning.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Product Lifecycle Active. Mer information CAD. För anslutning av rundledare. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Passar till Iföskåp med Ifö och DIN skensystem.


Denna kopplingsklämma används när man ska förbinda de olika trådarna i ett stängsel då det är svårt att få bra kontakt genom att vira trådarna. Används även vid anslutning av matarkabel till stängseltråden.


Ledaren kopplas genom att den oranga armen förs upp, den avskalade ledaren förs in och armen förs tillbaka. I en anslutningsklämma, som Wago 77 ska solida ledare tryckas in och få bra kontakt med de fjäderbelastade metallblecken. Ytan där metallen ligger emot är liten men den kyls av omgivande material.


Används en mångtrådig ledare och inte alla kardeler kommer på plats kan det uppstå varmgång och följden blir glapp och ljusbåge. Utrustad med dubbla testhål. Primär liknande bild. Sexpolig anslutningsklämma till spis Detta är i grunden en elektrisk kopplingsremsa inne i spisen.


Anslutningsklämma

Den kan ta anslutningar och är väsentlig för korrekt fördelning av elektriciteten i spisen. V-klämmor för XLBM 3. För nolledare max mm²och antal skyddsledare max 6. Relilight gelskarvar som är designade för enkla installationer, speciellt LED-belysning. Max tillåten angränsande temperatur 85° C enligt norm. Nominell spänning: 4V.


Anslutningsklämma

Hos oss på Solar är du som kund viktigast. Du kan räkna med oss oavsett om du verkar inom VVS, el eller andra industrier. Läs mer om vad vi erbjuder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.