torsdag 21 april 2016

Led transformator

Batterier till flera olika gadgets. Ebook, GoPro, Fitnessklockor m. Blybatterier för olika tillverkare. Fri frakt vid köp över 3kr!


Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Köp LED - transformatorer online på kjell. Det finns tre typer av transformatorer som används till LED-belysning. AC, DC och mA transformatorer.


Normalt kallas mA för drivdon medan AC och DC kallas för transformatorer. AC: AC-transformatorer levererar en utspänning av typen växelspänning. AC står för Alternative Current och överstätts till Växelström. Transformatorer för ledstrip och andra 12V led lampor.


Här samlar vi våra transformatorer och drivdon för led produkter. VDC- transformatorer och tillbehör till dessa. Här finns allt från enkla små smidiga likströms transformatorer till kraftfulla transformatorer för utomhusbruk med hög IP-kapsling och helt vattentäta.


Konstantspänningstransformator för LED-lampor (V DC) som klarar en belastning från till W. Ej dimbar på primärsidan. Våra dimbara 12V AC elektroniska transformatorer är perfekta för LED då de arbetar med låga effekter. Passar perfekt till våra LED stip.


Led transformator

LED -lampor är energisnåla, alstrar lite värme och håller länge, vilket är en enorm fördel både för ekonomin och säkerheten. Men då de flesta LED -lampor är gjorda för V eller V krävs en transformator, eller ett drivdon, som omvandlar den höga spänningen i vägguttaget till en acceptabel nivå som LED -lampan klarar av. Vissa LED -armaturer kommer med inbyggda drivdon, men. Vilken transformator skall jag använda till lågvoltslampor (12V)?


För bästa resultat rekommenderar vi att utgå från transformatorns angivna minimi- och maximieffekt. Detta kräver ofta en särskild transformator med låg minimieffekt eftersom LED-lampor typiskt sett har mycket lägre effekt än halogenlampor.


Men då de flesta LED-lampor är gjorda för V eller V krävs en transformator, eller ett drivdon, som omvandlar den höga spänningen i vägguttaget till en acceptabel nivå som LED-lampan klarar av. Om du handlar din LED-belysning i vår webbutik ser du direkt i produktbeskrivningen vilka drivdon som passar till respektive. Elektroniska transformatorer som omvandlar 230V växelström till 12V likström.


DC-transformatorer används väldigt ofta till LED-belysning då de flesta dioder kräver en likspänning eller en likström. Används för att driva LED-strip eller LED-lampor på 12V DC.


De går givetvis bra att använda till andra områden också där man behöver 12V likström. Om inte annat anges gäller: LED-belysning för 12V likström ska parallellkopplas. Drivdon är ett verktyg som håller spänningen inom normen så att lampan kan fungera som den ska. Led transfomator, driver, converter för lysdioder - Molectric.


En transformator används för att omvandla spänningen från 2Volt till en lägre spänning, oftast och Volt. När man pratar om transformatorer finns det olika utspänningar, växelspänning och likspänning. Oftast kräver lysdioder likspänning. Vilken effekt man skall välja på led transformator n (ibland kallad led driver) beror på modell och den totala längden led strip som skall kopplas till transformatorn.


Exempel 1: LED transformator till 4m ledtejp. Den totala effekten blir 12W. Då behövs en 12V transformator som klarar det. Till exempel denna 24W led driver.


Led transformator

Att led drivern är på 24W innebär att den klarar max 24W. Här hittar du också LED -driver till LED -Downlights och LED converter med inbyggd dimmer som klarar av de flesta typer av LED -ljuskällor. V GLED -lampor med års garanti!


Led transformator

LEDlampor med ett härligt sken som är fullt jämförbart med halogenlampor. Det kan fungera att använda LED -ljuskällor utan att överstiga min-lasten, men observera att livslängden kan försämras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.