onsdag 6 april 2016

Begränsningskabel

Upp till % lägre pris hos oss. Här har vi samlat tillbehör till din robotgräsklippare. På Maskinklippet vet vi vad vi gör, vi kan våra maskiner och allt runtomkring! Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Begränsningskabel som passar Meec Tools robotgräsklippare. Utrustad med ett teflonhöje som gör den extra hållbar. Skarvdon begränsningskabel SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag!


En begränsningskabel (kan även kallas slingkabel eller signalkabel) används av de flesta robotgräsklipparna på marknaden idag. Tongenerator för att identifiera enstaka par eller hela nätverks- och telekablar i större installationer.


Proben kan användas för att identifiera rätt kabel eller hitta kabelbrott för t. Kan skicka ut enkel eller dubbel ton. Kabelbrott på guide- eller begränsningskabeln. Vi instruerar hur du gör för att laga brottet. Förut låg vår begränsningskabel ovanpå gräsmattan.


Begränsningskabel

Kabeln har nu legat ovanpå gräsmattan i två år och varit i vägen för mig varje gång jag ska kratta löv och fallfrukt. Dessutom har robotgräsklipparen fastnat i kabeln ett flertal gånger. Jag har en Robomow men för lite begränsningskabel för att slutföra min installation. Förstår av inlägg ovan att "vanlig elkabel" åtminstone inte har samma livslängd som kabel avsedd för ändamålet.


Här hittar du även andra nödvändiga tillbehör till din robot, till exempel skarvkopplingar, märlor och begränsningskabel ifall du har grävt av slingan eller behöver dra om den. Självklart hittar du också nya vassa knivar att byta ut de gamla med. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Allt du behöver när du behöver det.


Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Slingkabeln passar alla förekommande robotgräsklippare på marknaden. Extra begränsningskabel för din robotgräsklippare.


Använd endast Gardena orginalkopplingar när du förlänger kabeln. De små klämmorna passar begränsningskabel för t. Meec som har en kabeldiameter på mm (inklusive isolering). Fuktsäker klämma från 3M för skarvning av begränsningskabel med tråddiameter 4-mm (mm inklusive isolering).


OBS detta är originalklämmor från 3M, inga lågpris-kopior. Roboten uppfattar signalen som ett osynligt staket och rör sig inte utanför begränsningskabeln. Boka in en tid för felsökning av begränsningskabel till robotgräsklipparen redan idag.


På så sätt kan du vara säker på att du får en tid på en dag som passar dig bäst. Du väljer bekvämt en dag och tid för felsökning av kabelbrott som passar in i din kalender bäst.


Vi kommer sedan att bekräfta din bokning med ett mail och ett sms. För att få en tyst gång av klipparen bör man göra öar runt trä sandlådor, lekstugor mm. Det tar längre ti kräver mer begränsningskabel men du får en driftssäkrare robotklippare då den inte riskerar att fastna.


För att bestämma hur mycket begränsningskabel som krävs kan man använda en cykel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.