måndag 11 april 2016

Backljus polisbil

Kvalité för hemmafixare och proffs. Jag frågade en polis under en rutinkontroll, medans dom väntade på svar när dom kollade min bil om dom ser dåligt när dom backar, eller varför har dom alltid extra backljus ? Han förklarade som så, att det är för att dom ska kunna blända bakomvarande bilar om dom bli jagade? När såg nån här, en polisbil bli jagad senast? Spillolja på däcksidorna?


Prestanda på polis-mc? BACKLJUS Våra led backljus finns i många olika utföranden. En del av backljusen kan även användas som arbetsljus medan andra är renodlade ECER23-godkända backljus.


Backljusen kan monteras på både maskin, personbil eller lastbil. Garantin sträcker från till år beroende på modell. Backljus Backa säkert - det gäller att både se och synas! Backljuset som är originalmonterat på bilar, lastbilar, släpvagnar etc.


Vi erbjuder nya LED, diod- och Xenonlampor för backljus till bilen! Vi säljer backljus med den senaste LED tekniken som både tål hårda tag och har extremt lång livslängd. Alla våra backljus fungerar för både och volt vilket gör dem mångsidiga. Med ett backljus minimerar du risken att backa på något olämpligt som skulle kunna förstöra ditt.


Civila polisbilar har båda främre och bakre blåljus som vid normal belysning är svåra att upptäcka. Spridningen är grader (wide flood) och lämpar sig för arbete inom kort avstånd t. Finns även att specialbeställa med graders spridning (narrow flood) med längre räckvidd om denna önskas användas som huvudstrålkastare framåt på t. En målad polisbil känner alla igen, svårare är det med de civila polisbilarna.


Backljus polisbil

Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. På trafikbilar är dessa ljust backljus och inte blåljus som på andra civila polisbilar. Blåljuset tänds och humöret sjunker som en sten.


Den alldagliga kombin visade sig vara en civil polisbil och att då bli påkommen på fel sida hastighetsgränsen kan bli en kostsam historia. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. En man i 25-årsåldern från Säffletrakten byggde om sin bil för att likna en civil polisbil så mycket som möjligt. Nu ställs han inför rätta för föregivande av allmän ställning.


Mannen hade bland annat installerat blinkande blåljus, en "saftblandare" att sätta på taket, extra backljus och manöverpanel som i en riktig. Någon som satt extra LED- backljus till eran passat (alltrack)?


Och förresten körs det ju rätt mycket lyxigare bilar (S8 Audi, BMW) redan innan av polisen, svarta med extra antenner och backljus under stötfångaren. Det är lite kul att fundera på utvecklingen av polisbilar, det vara annat på 70-talet med Boch automat, nedlastade med flera hundra kg utrustning och 0-1på minuter. Just nu känns det som att montera arbetsbelysning eller LED som en del Polisbilar har, under bakkjolen är det mest seriösa.


Så skulle man även kunna sätta i en orange lampa i original backljus och koppla in det som blinkers. LED-varningsljus till alla monteringar till traktor, lastbil, varubil, ambulans eller polisbil. De är också ECE Rgokädkända och har års garani. Vi har alla färger, orange, blå, vit etc.


I bilen fanns avspärrningsban reflexvästar, startpistol, och i bagageutrymmet satt en aluminiumhurts – som i riktiga polisbilar. I denna demonstrationsfilm ser du set med "Dual XXL X3M LED" samt 1st "Dash Light XXL X3M LED".


Blåljusramper, riktade blåljus, roterande blåljus och vindrutemonterade blåljus från välkända varumärken med bra garantier, bra kvalité och snabba leveranser kännetecknar hela vårt sortiment av blåljus. Nyare polisbilar har ibland en ljusramp som jag ännu inte har hittat modellnamnet på. Vet du vilken modell det är så lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet nedan! Polisen har även Hella FF som backljus.


Backljus polisbil

Har den följande tecken så är risken mycket hög att det är en ciivl polisbil. Extraljus på engelska. En civil polisbil brukar ha flera uppsättningar med blinkande blåljus monterade. Har haft det på senaste bilarna och ungefär varenda polisbil jag sett har liknande så det kan inte vara tokförbjudet.


De krävs, som nämnt ovan, om bilen är helfordonsgodkänd vilket typ alla bilar efter är. Sen får man ha många backljus om man vill som polisbilar och ambulanser exempelvis, bara de inte bländar som ett helljus.


Backljus polisbil

Ja beroende på vilken lampa du väljer att ha så kan du ha både strob och backljus i samma går i en hel del lampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.