måndag 11 april 2016

Abb cables karlskrona

ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom banbrytande ingenjörskonst där mjukvara kopplas samman med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder.


Verksamheten, som tillverkar och utvecklar marina högspänningskablar och underjordiska kablar, ingår i affärsområdet Power Grids som ABB -ledningen just nu ser över. Med sitt starka fokus på kabelverksamhet skapar NKT Cables ytterligare förutsättning för utveckling och tillväxt med fortsatta investeringar i verksamheten och i medarbetarna i Karlskrona.


Vi ser fram mot ett ömsesidigt partnerskap mellan NKT Cables och ABB ", säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige.

Här sker utveckling och tillverkning av högspänningskabel för både land och hav. I fabriken finns en unik produktionsmiljö för den modernaste kabelteknologin på marknaden, och här skapas effektiva, miljövänliga och uthålliga högteknologiska system med hela världen som marknad. ABB ’s cable system and the cable accessories business offers turnkey solutions including design, engineering, supply, installation, commissioning and service.


It employs around 0people, and has state-of-the art manufacturing and RD capabilities for high-voltage submarine and underground cables in Karlskrona, Sweden. NKT HV Cables AB, Alingsås.


I vår produktionsanläggning i Alingsås tillverkas tillbehör till AC-kablar från kV upp till 4kV samt tillbehör till extruderade HVDC-kablar. Vi är ledande leverantör av kablar och kabeltillbehör till energibranschen.

NKT utvecklar och tillverkar högkvalitativa kablar, kabeltillbehör och kabeltjänster. Driftsäkra och högeffektiva elmotorer. Alla med ett tillförlitligt serviceprogram. Se vårt utbud i vår webbshop på sverull.


Bromsmotorerna är utrustade med en likströmsskivbroms utan axiell förskjutning. Med Busck bromsmotorer får du både tillförlitlighet och driftsäkerhet. Sök och boka hotell online.


Lågpriser på hotell i Karlskrona. Boka nu med Booking. Fantastiska priser! Enkel och säker bokning online. Läs riktiga recensioner - boka nu! Snabbt och enkelt att använda. Din bokning bekräftas på en gång!


Abb Karlskrona - kraftdistribution, energidistribution, ingenjör, industriautomation, energieffektivisering, maskinsäkerhet - företag, adresser, telefonnummer. ABB är pionjär inom banbrytande teknik och styr industriell digitalisering mot framtiden.

ABB :s kabelfabrik i Karlskrona Lågupplöst. Innovation står främst i allt vi gör och mycket av den teknik som driver det moderna samhället har utvecklats av ABB.


Varje dag höjer vi effektivitet, säkerhet och produktivitet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur runt om i världen. Här hittar du rätt NKT-kontakt för ditt område. NKT erbjuder tjänster och rådgivning kring kablar och utvecklar hög, mellan- och lågspänningskablar. High Voltage Cables i Karlskrona och såldes till NKT Cables.


Om ABB AB, Service Center Karlskrona. Visionen är att bli bästa kabelföretaget i världen. ABB i Karlskrona säljs för drygt åtta miljarder kronor till danska NKT Cables.


Företaget tar över personalen av ABB och förändringar kommer att ske för de 9medarbetarna. Naturligtvis kommer det att vara mycket frågor och vi kommer att lägga mycket tid på att svara på de frågorna. Jag tror att värderingsmässigt kompletterar vi varandra.


Så genom kultur och. ABB high voltage cables i Karlskrona hotas av nedläggning. Detta enligt uppgifter till tidningen Nya Ludvika Tidning. Det är mer än var tionde anställd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.