fredag 8 april 2016

Abax körjournal pris

Abax körjournal pris

Svensktillverkad krocktestad bilinredning av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Brett sortiment med garanti och snabb leverans. Nyttja utrymmet maximalt. Få extra starkt ljus i trafiken.


Levereras med garanti. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Besök en av våra butiker! ABAX use GPS technology to provide user-friendly tracking services.


Track your vehicles, equipment, heavy machinery and tools in one reliable map. Your business gets control, help managing HMRC and GDPR fleet compliance and improved efficiency and costs. Körjournal från ABAX är korrekt och gratis att installera!


GPS ger dig full översikt över kilometrarna hos de anställda, allt enligt GDPR. En rimlig trygghet för dig där du sparar tid och pengar!


Ordinarie pris per bil om antal bilar är mellan – st: 2kr per månad och 9kr i startavgift. Sverigest mest sålda automatiska körjournal med 250.


Abax körjournal pris

ABAX Triplog följer Skatteverkets senaste regler för tjänsteresor och privatresor och dokumenterar all körning och trängselskatt automatiskt och digitalt via GPS-spårning. De lägger även stor vikt vid att skydda de personuppgifter som samlas in, så att alla medarbetare ska känna sig trygga och säkra.


Abax körjournal pris

Uppdateringar TomTom GPS? Om du skriver körjournal för hand så kanske du inte orkar skriva upp alla småresor du gör i tjänsten. Med en elektronisk körjournal som loggar alla resor automatiskt missar du ingenting.


Vi är de ensamma på den Svenska marknaden att erbjuda både en elektronisk körjournal utan månadskostnad som heter X-Route samt en uppkopplad lösning med månadskostnad som heter au2box. Vår uppkopplade lösning au2box och kostar 159:- per månad och då nås alla resor online och bilarna går att spåra. Logga in på ABAX Triplog och Equipment Control här.


Har du glömt lösenordet? Följ inloggningslänken och använd återställningsfunktionen. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Hantverksdata i samarbete med Abax erbjuder en elektronisk körjournal och GPS-spårning för utrustning.


Det ger dig översikt över hela arbetsplatsen oavsett var du är. ABAX är ett av de ledande företagen i Europa inom segmentet telematik och IoT. Med hjälp av norsktillverkad teknologi erbjuder ABAX telematikprodukter och tjänster.


Det är bara själva resorna. Skriver ni körjournaler för hand? Med enkel matematik kan du räkna ut hur mycket tid och pengar du kan spara på att digitalisera körjournaler.


Om det tar dig minuter att skriva en körjournal varje dag så är det minuter varje vecka. Jag kör med Telliq körjournal. De har så man kan få en privatknapp när man åker privat så resorna inte registreras.


X-Route enheten sparar resor automatiskt utan några knapptryckningar, appar eller annat att glömma bort. Med livstids garanti och inga månadskostnader så sparar ni pengar i det långa loppet i jämförelse med en uppkopplad lösningar om ni har en mindre bilpark. Digital körjournal som är enkel.


Resorna registreras automatiskt av GPSjournal när du kör. Spara tid och pengar genom att slippa skriva körjournal för hand och se i vilken utsträckning yrkesbilarna används för privata resor. Allt ni behöver för att få körjournaler automatiskt med X-Route ingår direkt i paketet!


Enheten sparar automatiskt alla resor och man behöver inte trycka på några knappar i bilen. Mätarställningen räknas ut automatiskt.


Det tar flera månader innan enheten måste tömmas om bilen körs bara några timmar om dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.